POZNATI KARIZMATIK, DRAŽEN BUŠIĆ DOBIO PROROŠTVO ZA HRVATSKU ‘Podižem proroke među vama. Slušajte njihov glas!’

Poznati hrvatski katolički teolog, evangelizator, karizmatik i autor brojnih evangelizacijskih djela Dražen Bušić za naš je narod u molitvi čuo ove riječi od Gospodina:

‘Prvaci vašeg naroda ne slušaju moj glas i zato će te djeliti sudbinu okolnih naroda, dijelit ćete sudbinu Europske Unije. Ali ja vidim ostatak, vidim srca skrušena, vidim one koji su ostali uz mene i blagoslivljam ih. Štoviše, ja ih podižem kao znak. Sjetite se mojih riječi. “Onima koji nemaju oduzet će se, onima koji imaju nadodat će se”. Nadodati ću milosti i blagoslove onima koji ostaju uz mene. Podižem proroke među vama. Slušajte njihov glas!

Uz vas sam, djeco moja, više nego što mislite. Ja vas krijepim, ja sam strpljiv i odgađam ono što se treba dogoditi – sud nad ovim svijetom. I neki će od vas posvjedočiti svojim životom, ali mnoge će moja desnica očuvati od smrti, gladi i onoga što dolazi.
Pripremite vaš dom.

Neka vaši domovi budu mjesta molitve, neka budu ognjišta moje ljubavi. Ne gledajte u zlo i propast da se ne okamenite. Srca vaša ostaju hladna. Zato tražite oganj s neba. Tražite i dat ću vam vatru koju gubite. Ja sam s vama!, govori Gospodin.’

POGLEDAJTE VIDEO: