Sadržaj s oznakom: Dražen Bušić

Gost fra Mariu Knezoviću u njegovoj emisiji Agape od petka 8. listopada 2021. bio je Dražen Bušić, vjernik laik – evangelizator.

Poznati hrvatski katolički teolog, evangelizator, karizmatik i autor brojnih evangelizacijskih djela Dražen Bušić za naš je narod u molitvi čuo ove riječi od Gospodina:

Ovih dana dobio sam telefonski poziv iz Slovenije. Na drugoj strani bila je mlada žena, Slovenka koja je prije tri mjeseca bila na seminaru koji sam sa suradnicima održao u Kopru, svjedoči Dražen Bušić, publicist, laički evangelizator i voditelj duhovnih seminara gdje djeluje u udruzi ‘Snaga za život koja promiče duhovnu obnovu i moralne vrijednosti u hrvatskom društvu ostvarujući to kroz razne projekte.

Djeca doživljavaju Boga, uglavnom, onako kako ga doživljava sredina u kojoj žive.

Gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime tu sam i ja među njima’ (Mt 18,20).

Karizmatska obnova doživjela je u kratkom vremenskom roku munjevit rast po cijelom svijetu. Već nakon samo deset godina karizmatskih zajednica bilo je na svim kontinentima.

BOŽJI ČOVIK NA 'JUŽNOJ TURNEJI' – publika dotaknuta jakim svjedočenjima o promijenjenjim životima!

Projekcija filma BOŽJI ČOVIK i predstavljanje knjige APOKALIPSA – RAT ZA DUŠE

BOŽJI ČOVIK, dokumentarni film Dražena Bušića dovršen je na blagdan Uzvišenja svetog Križa (14.09.2016.). Javne projekcije kreću uskoro!

Karizmatski susret na temu: „Ustani Bog te zove“, održan je 03.09.2016. u Sigetu/Zagreb (dvorana Milosrdnog Isusa). Slijedi skraćeni transkript pouke koju je za vrijeme susreta održao Dražen Bušić, voditelj udruge „Snaga za život“:

Blog KARIZMA.HR posvećen je 50. obljetnici Katoličke karizmatske obnove koja će vrhunac imati proslavom Pedesetnice 2017. na trgu Svetog Petra!

Duhovni Seminar “Naš Bog je silan Bog”