SVJEDOČANSTVO SA SEMINARA ‘DOĐI DUŠE SVETI’ U SPLITU: Ozdravljena kralježnica; nestala ukočenost i bolovi, popravio se vid!

Nedavno smo imali seminar ‘Dođi Duše Sveti’ u Splitu.

Bila je to svojevrsna priprava za Pedesetnicu. Glavna tema je bila osoba Duha Svetoga ali smo se dotakli i karizmi. Na poseban način smo obradili dar tjelesnog ozdravljenja, priča Dražen Bušić, voditelj udruge ‘Snaga za život’  koja zadnje dvije godine uspješno promiče duhovne obnove i moralne vrijednosti u hrvatskom društvu. Svoja osobna iskustva i svjedočanstva sa duhovnih obnova redovito objavljuje na svojoj web stranici www.snaga-za-zivot.hr. U nastavku vam donosimo jedno od tih sa seminara 'Dođi Duše Sveti' koji se održao u Splitu.

Osobno sam molio za vrlo malo osoba jer sam kroz radionice želio pokazati da to može činiti svatko od nas, barem epizodno, dok će se netko pronaći u službi ozdravljanja te na taj način djelovati vrlo često. Molio sam, ili bolje rečeno, služio ozdravljenje jednoj ženi koja je imala jednu ruku kraću za tri centimetra i nogu kraću dva centimetra. Za samo nekoliko trenutaka produžila joj se i ruka i noga, na opće oduševljenje svih prisutnih. Kasnije sam još samo molio za sedam mladih žena koje žele postati majke ali koje imaju zapreke. Njihova svjedočenja nestrpljivo čekamo jer je Gospodin nekima od njih rekao da je uklonio zapreke i da će postati majke. U tome dijelu molitve mi se pridružio fra Mate Puđa koji je bio na poslijepodnevnom dijelu programa i služio sv. misu. Samo dva dana nakon seminara dobio sam ovaj meil koji potvrđuje da su mnogi pozvani moliti za bolesne, a ne samo nekolicina izabranih, kako se često misli jer Isus je rekao: ‘Oni koji budu vjerovali… na nemoćnike će polagati ruke, i oni će ozdravljati’ (Mk 16,18):

Poštovani brate Dražene, htio bih posvjedočiti o zahvatu koje je Gospodin učinio na mojoj kralježnici i nogama 14. 04. 2018. na seminaru ‘Dođi Duše Sveti’ u Splitu. Još od ranog djetinjstva imam problema s kralježnicom, srednje izraženu skoliozu desne strane, zbog čega sam u dobi od 15 g. bio hospitaliziran u dječjoj bolnici Kantrida – Rijeka. Već dulje vremena patim od glavobolja i napetosti u vratnom dijelu kralježnice te povremenim bolovima u srednjem dijelu leđa. Radi problema s kralježnicom mi je dodatno i lošija periferna cirkulacija a imam i povremeno zamućenje vida (vratni dio kralježnice). Ukratko, nakon radionice i molitve za fizičko ozdravljenje, kada je moj prijatelj držao moje noge i molio nad njima, osjetio sam u nogama i kukovima izrazito jako strujanje i toplinu, s nekim osjećajem ugodnog rastezanja lijeve noge i poravnavanja s desnom nogom. Već dva jutra nakon ustajanja iz kreveta ne osjećam više nikakvu zakočenost i napetost u vratnom dijelu kralježnice, vid mi se popravio (nema zamućenosti), nestale su glavobolje i osjećam više topline u rukama i nogama – popravila se cirkulacija. Napominjem da nisam prakticirao tjelovježbu ili korektivnu gimnastiku uslijed kojih bi moglo doći do poboljšanja kao niti da nisam uzimao medikamente. Naš Gospodin Isus Krist je živi Bog, prisutan je u svemu stvorenome a po sili i snazi svoga Duha i danas liječi i ozdravlja cijelo biće (duh, dušu i tijelo)! Slava Isusu Kristu! Amen. Aleluja!’ – Zdravko Mihaljević

Zamolio bih sve koji su primili neku milost na našim seminarima da nam se jave i posvjedoče kako bi i drugima mogla porasti vjera, potaknuo je na svjedočenje Dražen iz udruge 'Snaga za život'