Pro-life jumbo plakati osvanuli diljem Hrvatske!

Ove će jeseni udruga „Hrvatska za Život‟ promovirati kulturu života diljem Hrvatske brojnim pro-life billboardima, tj. jumbo plakatima. 

„Za mene se vrijedi boriti‟ tako je poruka koja će pisati na jumbo plakatima ove jeseni, a to je ujedno i poruka koju Inicijativa i Udruga svojim javnim zalaganjem i osvješćivanjem lokalne zajednice promiču već šestu godinu zaredom.

Osvješćivanje lokalne zajednice jedan je od tri temeljna stupa inicijative „40 dana za život‟ koja djeluje pod udrugom „Hrvatska za Život‟, a koja se zalaže za život od začeća do prirodne smrti.

Osim edukativnih tribina, predavanja, procesija, promocija knjiga pro-life tematike, izdavanja prvog pro-life časopisa „Pohod‟, a osobito prisutnosti ispred bolnica i domova zdravlja, udruga „Hrvatska za Život‟ promovirat će kulturu života diljem Hrvatske mnogim pro-life jumbo plakatima.

Trenutno su pro-life jumbo plakati postavljeni u osam hrvatskih gradova (u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Čakovcu, Vinkovcima, Osijeku, Rijeci i Zaboku), postavljaju se uskoro u još dva grada (u Šibeniku i Koprivnici), a vrlo je izvjesno da će i mnogi drugi gradovi slijediti taj primjer.

Za više informacija o samim plakatima javite se na jedan od sljedećih brojeva: 099 883 2760 (Ante) ili 091 573 9590 (Petra).

Pogledajte samo neka od mjesta u kojima djeluje Inicijativa i uvjerite se u to kako se pro-life poruka širi Hrvatskom.

prolife-plakat-3.jpg

prolife-plakat-2.jpg

prolife-plakat-1.jpg

hrvatskazazivot.com

Označeno u