Sadržaj s oznakom: Pro life

Kabinet njemačke vlade prihvatio je 24. siječnja predloženi zakon kojim se ograničava pro-life aktivizam ispred bolnica za pobačaje. Lisa Paus, ministrica obitelji, starijih građana, djece i mladih, nada se da će njemački parlament ovog ljeta usvojiti prijedlog zakona.

Samo dvanaest dana nakon poroda, Hannah Neeleman povela je svoju najmlađu kćer na izbor ljepote.

Adam Smith-Connor kažnjen je zbog "molitve za (svog) sina, koji je preminuo" u blizini klinike za pobačaje u Bournemouthu, Engleska, javlja CNA.

Kristin Turner bila je otvorena zagovornica pobačaja koja nije vjerovala u Boga. Čak je održavala govore o tome “Zašto je abortus dobar za društvo”.

Jessici Hanni, majci četvero djece, dijagnosticiran je terminalni rak dojke kada je bila trudna 14 tjedana. Nekoliko joj je liječnika savjetovalo da pobaci, no ona je to odbila i umjesto toga izabrala život, javlja CNA.

Država New York neće moći prisiliti kršćanske pro-life centre posvećene trudnicama koje se suočavaju s problemima da zapošljavaju one koji se zalažu za pobačaj.

Mark Houck, katolički pro-life aktivist i otac sedmero djece koji je uhićen prošlog mjeseca nakon kontroverzne rane jutarnje racije FBI-a u njegovom domu, kaže da su časne sestre Majke Tereze u Misionarkama ljubavi stavile fotografiju njegove obitelji na njenu grobnicu u Kolkati, Indija.

Ove će jeseni udruga „Hrvatska za Život‟ promovirati kulturu života diljem Hrvatske brojnim pro-life billboardima, tj. jumbo plakatima. 

Prije trideset godina, na trećoj godini fakulteta, Kathy Folan je silovao njen poznanik, ali njena priča – i priča njenog sina koji je začet te noći i kojega je Kathy dala na posvajanje – moćna je i uzbudljiva priča o Božjoj milosti.

Gradimo kulturu života!Članovi inicijative ’40 dana za život’ minibusom šire ‘pro-life’ poruke

Na povratku iz Kolumbije, papa Franjo održao je uobičajenu novinsku konferenciju u avionu, iako je zbog turbulencija bila prekinuta. Papa Franjo dovodi u pitanje Trumpovu DACA odluka te da li je ona doista pro-life

Nizozemski brod za abortus ponovno je prošlog mjeseca zaplovio prema Srednjoj Americi kako bi zaobišao pro-life zakone nudeći sredstva za kemijske abortuse u međunarodnim vodama.