Nakon rođenja osmog djeteta ova majka prijavila se na izbor ljepote

Samo dvanaest dana nakon poroda, Hannah Neeleman povela je svoju najmlađu kćer na izbor ljepote.

Možda se sjećate Hannah Neeleman po njezinim pro-life stavovima kada je prošle godine pobijedila na izboru ljepote za titulu Mrs. American - u to vrijeme sa sedmero male djece kod kuće - a nedugo nakon vratila na ranč pomusti krave, javlja Aleteia.

Odgovarajući na pitanje: "Kada ste se osjećali najsnažnijom?" Neeleman je odgovorila:

"Ovo sam osjetila već sedam puta, dok sam donosila ove svete duše na zemlju. Kad držim svoju novorođenu djecu u naručju, osjećaj majčinstva najsnažnije me obuzima, kao nijedan osjećaj prije."

A sada je ova zaposlena mama i voditeljica ranča ponovno osvijetlila ljepotu majčinstva.

Na svom popularnom Instagram profilu Ballerina Farm - opisuje svoje vještine koje je stekla kao balerina školujući se na Juilliardu i dinamični život na obiteljskoj farmi - Neeleman podijelila novosti o svojoj obitelji i iskustvu koje je stekla na izboru ljepote.

Ljepota u majčinstvu

Ova mama pojavila se na posljednjem izboru za Mrs. American sa svojim osmim malim zavežljajem, Florom Jo, u naručju. Međutim, ovom nevjerojatnom postignuću moramo istaknutida je sićušna Flora Jo imala samo 12 dana!

Naravno, kao što to uvijek biva s društvenim mrežama, objava je izazvala različite reakcije. Neki su ljudi smatrali da je svojim primjerom postavila nerealna očekivanja neiskusnim majkama i onima koje su porođaj iskusile na teži način.

Međutim, drugi su smatrali da je napravila sjajan posao pokazujući kako nas obiteljski život može potaknuti da pokažemo najbolje od sebe.

Jedan od komentara na njenu objavu bio je kako: “… Ona zaslužuje aplauz za sve što radi i sve što je u stanju podnijeti kao i što mnogim ženama poput mene pruža nevjerojatnu perspektivu koliko nas je sve Bog stvorio nevjerojatno jakima. Bog ju je stvorio za ovo vrijeme i nema potrebe da budete ljubomorni ili da osuđujete. Bog joj je dao riječ za sve nas. Vidim snagu. Prvo vidim obitelj i Boga.”

Uz podršku svoje obitelji pune ljubavi, ona može nastaviti napredovati i isticati radosti obiteljskog i poljoprivrednog života svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama.