Program koncerta 'PROGLEDAJ SRCEM'

Društveni i duhovno-glazbeni događaj godine 'Progledaj srcem' sve je bliže.

Uz cjelovečernji koncert i predprogram tijekom dana spreman je događaj godine koji se 04. lipnja održava na Stadionu Maksimir

Organizacijski tim objavio je cjeloviti program koncerta koji se na Stadionu Maksimir 04. lipnja održava pred više od 50 tisuća ljudi. Na koncertu od 20 sati nastupaju najveća imena domaće duhovne glazbene scene: Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja Slava bend, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč i Zbor Mihovil.

Duhovnu misao i ovoga puta dat će pater Boris Jozić čiji su nezaboravni nagovor i meditacija na koncertu u Areni Zagreb 2019. g. ostavili traga u mnogim srcima. Voditelj koncerta je multitalentirani Marin Periš.

Ovaj koncert sa svakim izdanjem okuplja sve više posjetitelja te se tako iz glazbenih i sportskih dvorana proširio na otvoreno, na maksimirski stadion, na kojemu su dosad nastupale najveće svjetske i domaće glazbene zvijezde.

Posebnost ovogodišnjeg 'Progledaj srcem' je cjeloviti predprogram koji će se odvijati tijekom dana, stoga organizatori pozivaju sve, koji to mogu, na što raniji ulazak na stadion iza 14 sati. U predprogramu koji vodi Zrinka Glavaš bit će i prigodni duhovno-molitveni program koji predmole fra Ivan Matić, vlč. Dražen Radigović, vlč. Ivica Tolla i p. Marijan Zubak. Prvi puta u Hrvatskoj pri ulasku na stadion i na tribinama posjetitelje će na pjesmu i slavljenje poticati dvadeset izvođača duhovne glazbe. Dan nakon koncerta je blagdan Duhova, stoga je ovogodišnji 'Progledaj srcem' s molitvenim predprogramom i priprava za ovaj veliki blagdan, a uz koncert ujedno i najveće Duhovsko bdjenje na otvorenom zabilježeno u ovom dijelu Europe.

Vidimo se u Maksimiru!