Sadržaj s oznakom: Progledaj srcem

Veliki molitveni dan započeo je već u 14 sati uvodnim blagoslovom duhovnika. Program se sastojao od tri cjeline: nagovora duhovnika i molitve uz glazbenu pratnju, svjedočanstva Jima Caviezela i slavljenja, a dvorana sa 17 tisuća mjesta prodana je do posljednjeg sjedala.

Američki glumac Jim Caviezel stigao je u Hrvatsku gdje u Areni Zagreb gostuje na velikom molitvenom danu 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe'.

Američki glumac Jim Caviezel najpoznatiji je po ulozi Isusa Krista u filmu ‘Pasija’ Mela Gibsona, čiji je nastavak ‘Pasija: Uskrsnuće’ najavljen za 2024. g, a publika diljem svijeta s nestrpljenjem ga iščekuje.

Vanessa Mioč je s pjesmom 'Vjerujem' pobijedila na Festivalu kršćanske glazbe u Poljskoj, svojevrsnoj Euroviziji duhovne glazbe. Andrej je višestruki dobitnik Porina.

U emisiji 'More milosrđa' govorili su o tome kako su dublje upoznali vjeru, kako ju danas žive kroz duhovnu glazbu i zašto je potrebno zajedništvo kršćana. U većem dijelu razgovora osvrtali su se na dojmove s maksimirskog koncerta koji se prošle subote održao pred 50 tisuća ljudi.

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u ovom dijelu Europe Progledaj srcem održan je jučer navečer, 4. lipnja 2022. godine na zagrebačkom stadionu Maksimir., piše narod.hr.

Hrvatki reprezentativac Mateo Kovačić uoči nogometne utakmice u Ligi nacija pridružio se ostalim poznatima koji su putem društvenih mreža Laudato TV-a pozvali posjetitelje na koncert 'Progledaj srcem'.

Organizatori koncerta izdali su preporuke za obitelji i ostale posjetitelje

Društveni i duhovno-glazbeni događaj godine 'Progledaj srcem' sve je bliže.

Duhovno-glazbeni spektakl 2022. se vraća jači i veći.

Započele prijave za besplatne radionice iz umjetnosti i kulture za djecu i mlade.

Ove subote 10.10.2020. od 20 sati na Laudato televiziji uživajte u specijalnoj emisiji “Progledaj srcem - sve ove godine” - večeri retrospektive 5 izdanja najvećeg hrvatskog godišnjeg glazbenog događanja suvremene duhovne glazbe.

Najveći hrvatski godišnji glazbeni događaj suvremene duhovne glazbe 10. listopada 2020. od 20 sati okupit će u cjelovečernjoj emisiji pod nazivom “Progledaj srcem - sve ove godine” brojne glazbenike, voditelje, duhovnike, organizatore, volontere koji su kroz  sve ove godine dali svoj doprinos kroz pet izdanja koncerta Progledaj srcem.

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u hrvatskoj povijesti.

Najveći hrvatski godišnji glazbeni događaj suvremene duhovne glazbe, koncert ''Progledaj srcem'' u produkciji Laudato televizije (LTV), u subotu, 11. svibnja, pokazao je da ni zagrebačka Arena nije prevelika za okupiti tisuće zaljubljenika u molitvu, slavljenje i zahvaljivanje njihovom jedinom glazbenom i životnom Idolu.

Laudato TV svim zaljubljenicima u duhovnu glazbu predstavlja novi CD "Progledaj srcem VOLUME 03".

Najveći koncert suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj – koncert 'Progledaj srcem' u produkciji Laudato TV-a, održat će se u subotu 11. svibnja 2019. g. u Areni Zagreb s početkom u 20,00 sati.

Stranica 1 od 2