Sadržaj s oznakom: Progledaj srcem

Duhovno-glazbeni spektakl 2022. se vraća jači i veći.

Započele prijave za besplatne radionice iz umjetnosti i kulture za djecu i mlade.

Ove subote 10.10.2020. od 20 sati na Laudato televiziji uživajte u specijalnoj emisiji “Progledaj srcem - sve ove godine” - večeri retrospektive 5 izdanja najvećeg hrvatskog godišnjeg glazbenog događanja suvremene duhovne glazbe.

Najveći hrvatski godišnji glazbeni događaj suvremene duhovne glazbe 10. listopada 2020. od 20 sati okupit će u cjelovečernjoj emisiji pod nazivom “Progledaj srcem - sve ove godine” brojne glazbenike, voditelje, duhovnike, organizatore, volontere koji su kroz  sve ove godine dali svoj doprinos kroz pet izdanja koncerta Progledaj srcem.

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u hrvatskoj povijesti.

Najveći hrvatski godišnji glazbeni događaj suvremene duhovne glazbe, koncert ''Progledaj srcem'' u produkciji Laudato televizije (LTV), u subotu, 11. svibnja, pokazao je da ni zagrebačka Arena nije prevelika za okupiti tisuće zaljubljenika u molitvu, slavljenje i zahvaljivanje njihovom jedinom glazbenom i životnom Idolu.

Laudato TV svim zaljubljenicima u duhovnu glazbu predstavlja novi CD "Progledaj srcem VOLUME 03".

Najveći koncert suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj – koncert 'Progledaj srcem' u produkciji Laudato TV-a, održat će se u subotu 11. svibnja 2019. g. u Areni Zagreb s početkom u 20,00 sati.

Veliki proljetni uskrsni susret Emaus - koncert 'Progledaj srcem' u produkciji Laudato televizije (LTV) u svom četvrtom veličanstvenom izdanju, ostvario se u radosnom zajedništvu u subotu, 21. travnja u dvorani Cibona u Zagrebu.

Koncert duhovne glazbe ''Progledaj srcem'', četvrtu godinu zaredom, održava se u subotu, 21. travnja 2018. g. u košarkaškom centru Dražen Petrović - ''Cibona'' u Zagrebu, s početkom u 20:00 sati.

Na najveći kršćanski blagdan progledajmo srcem!

Dojmovi s koncerta još se dugo neće slegnuti, a tome doprinose sve fotografije i video zapisi koji još uvijek preplavljuju društvene mreže.

Jučer bijah u Ciboni na koncertu duhovne glazbe Progledaj srcem u organizaciji Laudato TV.

Dragi svi koji ste sinoć bili dionici jedne velike priče – koju bih nazvala: kardiološki zahvat Duha Svetoga na svakome od vas…

Kako izgleda kad se pogled srca pretvara u pjesmu, ali ne bilo kakvu, nego molitvenu i slavljeničku, pokazalo je šest tisuća posjetitelja u košarkaškoj dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu u subotu 18. veljače.

(Pro)gledaj srcem da bi svaki dom imao obiteljsku televiziju!

Stranica 1 od 2