Sadržaj s oznakom: Progledaj srcem

Dogodila su se brojna obraćenja srdaca, ozdravljenja, ispovijedi nakon desetljeća i iskustva radosti, zajedništva i ljubavi

Nakon najave novog izdanja “Progledaj srcem” za 2025. godinu, mnogi su već požurili po svoje ulaznice za iduću godinu

Tisuće onih koji su još prije četiri mjeseca kupili svoje ulaznice za “Progledaj srcem” i rasprodali najveću dvoranu u Hrvatskoj, jedva su dočekali početak jubilarnog izdanja “Progledaj srcem”. Nakon jučerašnjeg vrhunskog spektakla prvog ovogodišnjeg izdanja “Progledaj srcem”, i danas se rijeka ljudi slila u Arenu Zagreb koja je bila popunjena do zadnjeg mjesta. Prije samog početka programa, u popodnevnim satima, kao i dan ranije, prema nebu se vinula krunica od balona ispred Arene i označila početak još jednog “Progledaj srcem”.

Radost, ljubav, zajedništvo, molitva i slavljenje u prepunoj Areni Zagreb

Mateo Kovačić, sestre Jurković, Fran Peterlin i Stipe Žunić pozivaju vas na ''Progledaj srcem'' u Areni Zagreb

SVI SU POHRLILI PO ULAZNICE ZA “PROGLEDAJ SRCEM”

Pjevačica duhovne glazbe, članica Molitvene zajednice Srce Isusovo i studentica ZŠEM-a sudionica je 'Progledaj srcem' od početaka ovog projekta kao prateći vokal te kao jedna od izvođača. 

Deset godina 'Progledaj srcem' Laudato TV obilježava s dva dana duhovne obnove i slavljenja.

Organizatori su na današnjoj konferenciji za medije predstavili program ovogodišnjeg slavljeničkog 'Progledaj srcem'. Sve je počelo 2014. godine s koncertom podrške pokretanju Laudato TV-a. 

Veliki molitveni dan započeo je već u 14 sati uvodnim blagoslovom duhovnika. Program se sastojao od tri cjeline: nagovora duhovnika i molitve uz glazbenu pratnju, svjedočanstva Jima Caviezela i slavljenja, a dvorana sa 17 tisuća mjesta prodana je do posljednjeg sjedala.

Američki glumac Jim Caviezel stigao je u Hrvatsku gdje u Areni Zagreb gostuje na velikom molitvenom danu 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe'.

Američki glumac Jim Caviezel najpoznatiji je po ulozi Isusa Krista u filmu ‘Pasija’ Mela Gibsona, čiji je nastavak ‘Pasija: Uskrsnuće’ najavljen za 2024. g, a publika diljem svijeta s nestrpljenjem ga iščekuje.

Vanessa Mioč je s pjesmom 'Vjerujem' pobijedila na Festivalu kršćanske glazbe u Poljskoj, svojevrsnoj Euroviziji duhovne glazbe. Andrej je višestruki dobitnik Porina.

U emisiji 'More milosrđa' govorili su o tome kako su dublje upoznali vjeru, kako ju danas žive kroz duhovnu glazbu i zašto je potrebno zajedništvo kršćana. U većem dijelu razgovora osvrtali su se na dojmove s maksimirskog koncerta koji se prošle subote održao pred 50 tisuća ljudi.

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u ovom dijelu Europe Progledaj srcem održan je jučer navečer, 4. lipnja 2022. godine na zagrebačkom stadionu Maksimir., piše narod.hr.

Hrvatki reprezentativac Mateo Kovačić uoči nogometne utakmice u Ligi nacija pridružio se ostalim poznatima koji su putem društvenih mreža Laudato TV-a pozvali posjetitelje na koncert 'Progledaj srcem'.

Organizatori koncerta izdali su preporuke za obitelji i ostale posjetitelje

Društveni i duhovno-glazbeni događaj godine 'Progledaj srcem' sve je bliže.

Stranica 1 od 3