SLAVONAC DOBROTOM SRUŠIO INTERNET! ‘Znate ljude kojima je potrebna pomoć? Javite mi u inbox, uljepšat ću im Božić’

Hrvoje Bašurić koji je na Facebook stranici Osječka pijaca podijelio svoju objavu, vjerojatno nije slutio da će jedna njegova dobra namjera izazvati takvu silinu reakcija.

U nekom normalnom vremenu i svijetu, Hrvojeva želja da pomogne čovjeku u nevolji bila bi sasvim normalana i očekivana. Obzirom da već odavno živimo u bešćutnom okruženju koje kronično boluje od nedostatka empatije za potrebite, Bašurićeva objava je odjeknula poput bombe a njegov se post dijeli ako malo koji do sada. Evo s čime je Hrvoje oduševio Hrvate:

“Molio bih da mi se javi u inbox tko zna obitelj kojoj je pomoć stvarno potrebna. Vodoinstalacija mi je zanat, pa kako se u svakodnevnom poslu nađe nešto polovnog materijala ili viška kupljnog, spreman sam o svom trošku nekome uljepšati Božić. Netko tko nema kupatilo u 2000-tim ili tople vode… Ja i majstor imamo slobodno tjedan dana, pa bi htjeli svoj trud, novac, vrijeme i znanje podijeliti s najpotrebitijima. Volio bih da taj kojem pomoć bude usmjerena ništa ne zna o tome te da ga tako stvarno iznenadimo. Ponavljam, onaj kome je pomoć stvarno potrebna”, napisao je Hrvoje Bašurić.

slavonac.jpg

Označeno u