Sadržaj s oznakom: Dobro djelo

Ogromni gubitak, koji nijedan roditelj nikad ne preboli, ova žena je pretvorila u predivnu tradiciju zahvaljujući kojoj jedna obitelj godišnje dobije predivan poklon i povrati vjeru u dobra djela

Ova dirljiva priča nam dolazi iz Indije, iz hotela Sabrina u gradu Malappuram.

Dobra djela trebamo činiti, jer nas Krist nakon što nas svojom krvi otkupi svojim Svetim Duhom obnovi na svoju sliku i priliku.

Hrvoje Bašurić koji je na Facebook stranici Osječka pijaca podijelio svoju objavu, vjerojatno nije slutio da će jedna njegova dobra namjera izazvati takvu silinu reakcija.

U ljekarni čuo da umirovljenici kupuju lijekove na dug, ono što je učinio dirnulo je cijelu regiju...

Umirovljenica Marta iz Italije svakodnevno pretražuje kontejnere supermarketa kako bi pomogla najsiromašnijima u svojem gradu.

Nakon što je saznao za nimalo laku životnu situaciju obitelji Šiko iz Pribava u Bosni i Hercegovini, zenički im je poduzetnik poklonio auto kako bi mogli putovati na brojne preglede!

Još uvijek ima đentlmena u našem gradu.

Zašto uvijek valja biti dobar prema nepoznatim ljudima, pokazuje priča koju je anonimni mladić poslao portalu Sunnyskyz.com. Prenosimo je u cijelosti.

Mnogi od nas ih viđamo na ulici, u restoranima, na stanicama, ali većina nas ne obraća toliko pažnju na njih. Ipak oni se trude zaraditi za život prodajući ruže i popravljajući tako nekome dan…

Jedna objava u Facebook grupi "Kupi prodaj Dalmacija" pobrala je na stotine pozitivnih komentara i tisuće lajkova. Naime, nepoznati je ribar ponudio više stotina kilograma svježe ulovljene srdele ljudima slabijeg imovinskog stanja, piše Dalmacija News.

“Ko je dužan i na Božić je tužan”. Tako kaže jedna narodna izreka, a što kaže narod, onda je to uistinu tako.

Barbara Novosel našla je dječaka nasred ceste. Ležao je, tresao se i grčio. Brzo je reagirala, a Marko Rak danas se  uspješno oporavlja

Rođen u Varaždinu, kanadski poduzetnik Robert Herjavec ponudio je Liamu Brenesu kupiti protetsku nogu.

Stranica 1 od 2