Na dan rođenja pokojne kćeri ona daruje tortu nekom djetetu

Ogromni gubitak, koji nijedan roditelj nikad ne preboli, ova žena je pretvorila u predivnu tradiciju zahvaljujući kojoj jedna obitelj godišnje dobije predivan poklon i povrati vjeru u dobra djela

Tugujuća majka, u sjećanje na svoju preminulu kćer, svake godine kupuje tortu za dijete koje ne poznaje. Ashley Santi, iz Scottsdale, Arizona, izgubila je svoju malu djevojčicu, McKenna Jodell, 2008. godine, prenosi 24 sata.

McKenna je sa samo 9 mjeseci umrla od traumatske ozljede mozga nakon tragične nesreće kad je na nju pao televizor.

Od tada, Santi svake godine na njezin rođendan ide u lokalnu pekaru i u McKenninu čast plaća rođendansku tortu djetetu kojeg ne poznaje. Ove godine je kupila tortu za 11-godišnju djevojčicu Madison, čiji je stariji brat Kyle Jauregui podijelio njezino dobro djelo na Internetu.
- Dakle, danas je sestrin rođendan i kad smo otišli pokupiti njezinu tortu saznali smo da ju je netko već platio. Torta nas je dočekala s ovom rođendanskom čestitkom... moja obitelj je bila bez riječi i samo se želimo zahvaliti McKenninoj mami i zaželjeti McKenni sretan rođendan.

U ovom, momentalno jako viralnom postu, koji se svidio preko 200.000 ljudi i koji je proslijeđen preko 60.000 puta Jauregui je podijelio i fotografiju svoje sestre s divnom čestitkom u kojoj je Santi napisala predivnu posvetu: "Draga obitelji slavljenice, u čast desetog rođendana moje kćeri izabrala sam platiti vašu rođendansku tortu. Ovo radim svake godine za dijete koje ne poznajem zato jer nisam u mogućnosti kupiti rođendansku tortu za svoju kćer. Danas je njezin veliki prvi dvoznamenkasti rođendan. Molim vas, uživajte u ovom danu."


Ashley je također otkrila da se odlučila na ovo dobro djelo nakon što se pridružila Zakladi MISS koja pomaže roditeljima koji su izgubili dijete. Dio programa je i ohrabrivanje članova obitelji da rade dobra djela u čast svojih preminulih, prenosi Independent.