U novoj jesenskoj shemi ostanimo povezani uz Laudato televiziju - od 6. rujna 2020.

Uz Laudato TV ostanite na dobrom izvoru informacija, sigurni s Gospodinom. Držimo se provjerenih recepata, zajedno tražimo odgovore na brojna pitanja, utemeljeni na vrijednostima koje znače Život. Ostanimo povezani uz Laudato televiziju! U potrebama novih vremena, na male ekrane donosimo nove ohrabrujuće emisije, oživljavamo stare formate i nastavljamo s novim sezonama poznatih serija.

Izdvojeno, emisija; od ponedjeljka 7. rujna u 20:00 sati 

Vrijeme u kojem smo se proteklih mjeseci našli, pred nas je stavilo nove izazove. Za ekipu Laudato televizije to je značilo suočiti se s njima hrabro i bez straha. Tu smo – s vama i uz vas!  'Izdvojeno' je od ove jeseni opet redovito na malim ekranima. 

Najava:

 

Odaziv, emisija; svake druge nedjelje od 6. rujna u 20:00 sati 

U svjetlu Božje riječi, uz pomoć dr. sc. vlč. Jakova Rađe, prepoznajemo svoj kršćanski poziv i dajemo svoj 'da' Gospodinu. Što nam Bog kroz Riječ poručuje? Gdje nas zove i gdje nas treba? Što od nas očekuje u obitelji, na radnom mjestu, u samostanu ili župi?

Najava:

 

Totus Tuus, kontakt-emisija; od ponedjeljka 7. rujna u 21:45 sati 

Laudato televizija ponovno vam donosi kontakt-emisiju 'Totus Tuus', u kojoj možete podijeliti svoje dvojbe, nedoumice i nesigurnosti koje vas muče u svakidašnjem vjerskom životu. Odgovore će s vama uživo potražiti vlč. Ivica Tolla, duhovni pratitelj Laudato TV-a. 'Učitelju, gdje stanuješ?' – razmišljamo zajedno u novoj emisiji s gostom p. Sebastianom Šujevićem.

Najava:

Radost ljubavi u braku, kontakt-emisija; svakog drugog utorka od 8. rujna u 17:00 sati 

U vremenu u kojem su brak i obitelj u krizi; u kojemu se želi normalizirati samodostatnost i olako odbacivanje vječnih vrijednosti, Laudato TV vas ohrabruje! Ponovo pratite kontakt-emisiju 'Radost ljubavi u braku'. Fra Vatroslav Frkin, franjevac koji ima gotovo pola stoljeća iskustva rada s parovima, odgovara na vaša pitanja.

Najava:

More milosrđa, kontakt-emisija; svakog drugog petka od 11. rujna u 21:45 sati 

U prvoj emisiji gostuje popularni karizmatik, fra Ivo Pavić iz Šurkovca, na temu: 'Vjeruj, moli, navještaj!' Ne ćemo zaobići ni važnost duhovnih obnova i povezivanja Božje riječi s Duhom Božjim, te uloge Međugorja u današnjem svijetu. Gost laik je Roko Palić iz Zagreba, čiji se život promijenio upravo u Šurkovcu i koji ima snažno svjedočanstvo obraćenja.

Najava:

Neka nam Bog pomogne, humoristična serija; od nedjelje 6. rujna u 21:00 sat 

Novi susreti i zgode spremaju se za sestru Angelu. Njezin je dom postao velika obitelj, a njegova su vrata otvorena svima, jer zajedništvo pobjeđuje sve teškoće. U novoj sezoni u dom se uselio Guido Corsi, odvjetnik koji je napustio karijeru nakon što je počinio ozbiljnu sudsku pogrješku. Sestra Angela povjerila mu je Davida, dijete koje je ostalo bez roditelja, a Guidova bivša supruga povjerila joj je dijete neposredno prije smrti. Da stvar bude još teža za Guida, upoznaje 'uragan' Azzurru.  

Najava:

Recepti oca Lea, kulinarska serija; od nedjelje 6. rujna u 14:30 sati 

Novu sezonu svjetske kulinarske emisije započinjemo u Hrvatskoj! Otac Leo, katolički svećenik i vrsni kuhar, nove recepte koji će začiniti vašu vjeru pronašao je u našoj domovini. U Hrvatskoj je boravio za vrijeme Međunarodne konferencije katoličkih televizija u Lužnici 2018., i tom je prilikom snimio četiri epizode te serije, u Zagrebu i Zadru. Cilj je bio predstaviti hrvatsku sakralnu tradiciju i kulturu, te prirodne

Najava:

Označeno u