UŽIVO Započeo 2. Mladifest u Hrvatskoj - U programu sudjeluju međugorski župnik fra Marinko Šakota, biskup Košić, pater Ike, Alan Hržica…

Svi oni koji ne budu u mogućnosti sudjelovati na Mladifestu, moći će ga pratiti putem medija, a organizatori su najavili bogat program.

Online prijenos uživo cijeloga programa pratite u nastavku na Facebook stranici Mladifest Hrvatska:

Drugi Mladifest Hrvatska održat će se ove godine od 11. do 13. rujna u Petrinji pod geslom ‘Tko je žedan, neka dođe!’. Program će se moći pratiti putem različitih medija, a započet će svakog dana u 16 sati. Na ovogodišnjem programu sudjelovat će sisački biskup Vlado Košić, p. Ike Mandurić, fra Stjepan Brčina, Alan Hržica, međugorski župnik fra Marinko Šakota, mlada hrvatska intelektualka Ivana Foretić, majka četvero djece i jedna od urednica portala Žena vrsna te ostali predavači i mladi koji će podijeliti svoja svjedočanstva. Online prijenos uživo cijeloga programa moći ćete pratiti na Facebooku Mladifest Hrvatska i na YouTube kanalu Mladifest Hrvatska.

Podsjetimo, prvi Mladifest u Hrvatskoj, po uzoru na međugorski, održan je od 21. do 23. lipnja 2019. godine u župi sv. Franje Ksaverskog u Viduševcu kod Gline, pod geslom „Pustite dječicu k meni“ (Mk 10, 14), a u organizaciji Zajednice Marijine legije iz Petrinje, u suradnji sa Sisačkom biskupijom i uz potporu međugorskog župnika fra Marinka Šakote.