Vanessa Mioč na Zrinjevcu održala prvi samostalni koncert duhovne glazbe

Tijekom adventa na Zrinjevcu, u središtu Zagreba, održalo se nekoliko koncerata. Dan poslije Božića, 26. prosinca, ondje je svoj prvi samostalni koncert duhovne glazbe održala Vanessa Mioč.

Usprkos niskoj temperaturi zraka i snijegu koji je padao, okupilo se mnoštvo ljudi koji su uživali u slavljenju Gospodina. Vanessa i bend pobrinuli su se za dobru atmosferu pjevajući najpoznatije pjesme duhovne glazbe. Bilo je lijepo vidjeti ljude koji bi, prolazeći Zrinjevcem, zastali i oduševljeno sudjelovali u koncertu. Vanessu je više puta publika pozivala na bis, pa je tako otpjevala još nekoliko dodatnih pjesama, među kojima i svoju novu pjesmu Imaš Oca, koju smo tako prvi put uživo čuli.

Vanessa je oduševljeno izjavila: „Srce mi je ispunjeno iskrenom radošću i trebat će vremena da mi se slegnu svi dojmovi. Moram priznati da mi nije bilo svejedno kako će proći ovaj koncert s obzirom na lošu vremensku prognozu, ali ova je publika večeras pokazala da je ni hladnoća ne može obeshrabriti u slavljenju velikog blagdana Sv. Stjepana. Bilo mi je divno s pozornice vidjeti članove svoje obitelji, prijatelje i članove Molitvene zajednice Srce Isusovo koji su mi tijekom mojega glazbenog i duhovnog sazrijevanja postali druga obitelj. Zahvalna sam i spremna za nove izazove!“

Bio je ovo lijep božićni doživljaj u središtu Zagreba.

Označeno u