Sadržaj s oznakom: Vanessa Mioč

U Švicarskoj održana trodnevna korizmena duhovna obnova „Čisto srce stvori mi Bože“

Sve započinje u Aargau u crkvi sv. Petra i Pavla, na adresi Laurenzenvorstadt 80, od 18 sati i 30 minuta u petak. 3. ožujka.

Objavljena je nova pjesma pjevačice duhovne glazbe Vanesse Mioč pod naslovom Opet te trebam. Time je Vanessa obogatila svoj nadolazeći album još jednom duhovnom pjesmom.

Vanessa Mioč je s pjesmom 'Vjerujem' pobijedila na Festivalu kršćanske glazbe u Poljskoj, svojevrsnoj Euroviziji duhovne glazbe. Andrej je višestruki dobitnik Porina.

U emisiji 'More milosrđa' govorili su o tome kako su dublje upoznali vjeru, kako ju danas žive kroz duhovnu glazbu i zašto je potrebno zajedništvo kršćana. U većem dijelu razgovora osvrtali su se na dojmove s maksimirskog koncerta koji se prošle subote održao pred 50 tisuća ljudi.

Tijekom adventa na Zrinjevcu, u središtu Zagreba, održalo se nekoliko koncerata. Dan poslije Božića, 26. prosinca, ondje je svoj prvi samostalni koncert duhovne glazbe održala Vanessa Mioč.

Ovo je samo nastavak niza odličnih pjesama mlade umjetnice koja je vrlo brzo uspostavila svoje mjesto na duhovnoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj.

Vanessa Mioč izdala je svoju novu pjesmu. Naslov joj je Šutnja.

Dugo pripremani koncert kršćanske duhovne glazbe This is the day!, koji se 18. srpnja 2020. trebao održati u Budimpešti u Puškaš areni, najmodernijem stadionu u Europi (koji prima 50. 000 gledatelja), a čije je najavljivanje Hrvatska doživjela tijekom miniturneje Martina Smitha i Noela Richardsa u veljači u Zagrebu i Osijeku – održao se planiranoga nadnevka, zbog pandemije koronavirusa, u sasvim drukčijem obliku od zamišljenoga.

Nakon svoje prve pjesme Vjerujem, koja je naišla na odlične kritike glazbene struke i veliki interes publike, Vanessa sada donosi i drugu pjesmu.