Sadržaj s oznakom: fra Marin Karačić

Na svom Facebook profilu fra Marin Karačić jednom prilikom objavio je promišljanje o vjeri uspoređujući je s padobranom. Hoćeš li skočiti ili ćeš stajati na mjestu i oplakivati svoj život? Tekst prenosimo u cijelosti.

Duhovna glazba u Hrvatskoj posljednjih godina doživljava procvat, a doprinos tome su uvelike dala i dva imena nezaobilazna na koncertima duhovne glazbe - Fra Marin Karačić i Vanessa Mioč

Nakon punih pet godina, Alan će, zajedno sa svojim bendom, nastupiti u rodnom Zagrebu, 28.10.2023.

Trećeg dana priprave za proslavu nebeske zaštitnice, Gospe Fatimske, u splitskoj župi “Prečistoga Srca Marijina” na igrališu OŠ “Blatine - Škrape” u Splitu 12. svibnja održan je duhovni koncert. 

Župa Prečistoga Srca Marijina u Splitu organizira humanitarni koncert za misije u Ugandi. 

Udruga 'Otac' 10. lipnja u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe pod sloganom 'Vjerujem', piše vecernji.ba.

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su postavili pitanje: Što učiniti sa starim blagoslovljenim stvarima, npr. puknuta krunica ili osušena grančica?

Objavljeno u Duhovni kutak | 18.1.2023.

Tko je pozvan suditi?

Postali smo preslobodni olako izvoditi zaključke; čak i bez valjanih činjenica, bez argumenata, s neprovjerenim informacijama i na osnovu samo osobnog doživljaja donosimo sud o nekome. I to tako uopćen i najčešće netočan sud.

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su postavili pitanje: Laici i polaganje ruku na molitvenim susretima?

Fra Marin Karačić, franjevac trenutno stacioniran u samostanu na Humcu u Ljubuškom i duhovni asistent Frame Hercegovina, osim što 'izbacuje' glazbene hitove, s vremena na vrijeme 'izbaci' i neku „pametnu rič“. Tako je nedavno na svom profilu napisao kratki tekst na temu o tome kako smo uvijek spremni krivicu prebacivati na nekog drugog, a vrlo rijetko je odgovorno sami priznati. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Na svom facebook profilu poznati hercegovački franjevac, glazbenik i voditelj Frame Hercegovina fra Marin Karačić, uputio je aktualni apel svekolikom kršćanskom puku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst i glazbu pjesme napravio je fra Marin Karačić, dok je za aranžman zaslužan Domagoj Pavin. Pjesma je s albuma ”Stvoreni za mnogo više” koji je objavljen prošle godine.

Popularni kantautor duhovne glazbe, fra Marin Karačić, premijerno je predstavio spot za pjesmu ‘Probudi me’, koja se nalazi na njegovu drugom albumu: ‘Stvoreni za mnogo više’.

Jutros je poznati katolički kantautor fra Marin Karačić, inače na službi na Humcu u Ljubuškom, objavio novu pjesmu.

Nova pjesma fra Marina Karačića, popularnog hrvatskog kantautora duhovne glazbe iz Bosne i Hercegovine, od subote 31. kolovoza 2019. je na medijskoj platformi YouTube preslušana 27.000 puta.

Naš Bog progovara nam iz svega stvorenoga. A ako je ono stvoreno ovako lijepo, koliko lijep tek treba biti naš Stvoritelj.

Stranica 1 od 2