Sadržaj s oznakom: fra Marin Karačić

Fra Marin Karačić, franjevac trenutno stacioniran u samostanu na Humcu u Ljubuškom i duhovni asistent Frame Hercegovina, osim što 'izbacuje' glazbene hitove, s vremena na vrijeme 'izbaci' i neku „pametnu rič“. Tako je nedavno na svom profilu napisao kratki tekst na temu o tome kako smo uvijek spremni krivicu prebacivati na nekog drugog, a vrlo rijetko je odgovorno sami priznati. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Postali smo preslobodni olako izvoditi zaključke; čak i bez valjanih činjenica, bez argumenata, s neprovjerenim informacijama i na osnovu samo osobnog doživljaja donosimo sud o nekome. I to tako uopćen i najčešće netočan sud.

Na svom facebook profilu poznati hercegovački franjevac, glazbenik i voditelj Frame Hercegovina fra Marin Karačić, uputio je aktualni apel svekolikom kršćanskom puku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst i glazbu pjesme napravio je fra Marin Karačić, dok je za aranžman zaslužan Domagoj Pavin. Pjesma je s albuma ”Stvoreni za mnogo više” koji je objavljen prošle godine.

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su postavili pitanje: Što učiniti sa starim blagoslovljenim stvarima, npr. puknuta krunica ili osušena grančica?

Popularni kantautor duhovne glazbe, fra Marin Karačić, premijerno je predstavio spot za pjesmu ‘Probudi me’, koja se nalazi na njegovu drugom albumu: ‘Stvoreni za mnogo više’.

U rubrici pitajte svećenika, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje slušatelji su postavili pitanje: Laici i polaganje ruku na molitvenim susretima?

Na svom Facebook profilu nacionalni duhovni asistent Frame BiH te župni vikar na Humcu fra Marin Karačić donosi promišljanje o vjeri uspoređujući je s padobranom. Hoćeš li skočiti ili ćeš stajati na mjestu i oplakivati svoj život? Tekst prenosimo u cijelosti.

Jutros je poznati katolički kantautor fra Marin Karačić, inače na službi na Humcu u Ljubuškom, objavio novu pjesmu.

Nova pjesma fra Marina Karačića, popularnog hrvatskog kantautora duhovne glazbe iz Bosne i Hercegovine, od subote 31. kolovoza 2019. je na medijskoj platformi YouTube preslušana 27.000 puta.

Naš Bog progovara nam iz svega stvorenoga. A ako je ono stvoreno ovako lijepo, koliko lijep tek treba biti naš Stvoritelj.

Postoje trenuci u životu kad se više nemaš gdje sakriti i kad više nemaš kud pobjeći.

Objavljeno u Meditacije | 6.8.2015.

Brdo mog preobraženja

Danas Gospodine, idem zajedno s tobom na moje brdo preobraženja.

Pozivamo vas na koncert i promociju cd-a fra Marina Karačića ''U Tvojim rukama''.

Promocija prvog CD-a fra Marina Karačića "U Tvojim rukama", nakon promocije u Zagrebu došlo je vrijeme i za Hercegovinu i Široki Brijeg.

Pozivamo vas na uskrsni koncert zbora Prijatelji koji će se održati u ponedjeljak 6.4.2015. u župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku.

Stranica 1 od 2