Fra Marin Karačić objavio je novi spot za pjesmu “Plug” Youtube screenshot

Fra Marin Karačić objavio je novi spot za pjesmu “Plug”

Tekst i glazbu pjesme napravio je fra Marin Karačić, dok je za aranžman zaslužan Domagoj Pavin. Pjesma je s albuma ”Stvoreni za mnogo više” koji je objavljen prošle godine.

Inspirirana je citatom iz Lukinog evanđelja: Nitko tko stavi ruku na plug pa se obazire natrag, nije prikladan za kraljevstvo Božje. (Lk 9,62) Radost mi je podijeliti s vama novi spot, ovaj put za pjesmu “Plug”.

Drago mi je da je ugledao svjetlo dana upravo na svetkovinu svetog oca Franje, jer “plug” je pjesma o pozivu, o promjeni života i novog početka s Kristom. Spot je djelo ruku Andrija Jurčević, dobro poznatog splitskoj katoličkoj mladeži. Sniman je u okolici Trogira, a glavni lik je Pere Vitez Eranović, glumac splitskog HNK-a. Za scenarij je zaslužna Katarina Eranović, Perina ljepša polovica.

Možda bi bilo očekivano vidjeti u spotu nekog orača na njivi, ali upravo smo odabrali drugačije motive koji opet govore o Istome. Da ne objašnjavam previše, neka kadrovi spota progovore sami za sebe. Neka nam bude na duhovnu korist! Bb+, kazao je fra Marin Karačić.