Počela prodaja ulaznica za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe u Mostaru

Udruga 'Otac' 10. lipnja u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe pod sloganom 'Vjerujem', piše vecernji.ba.

Prihod koncerta je namijenjen za projekte Caritasa u Mostaru i Centra 'Marija - Naša nada' u Širokom Brijegu koji se odnose na djecu sa poteškoćama u razvoju.

Od danas je moguće kupiti karte na online platformi kupikartu.ba, a od 12 sati i na Info pultu Mepas Malla, župnom uredu župe sv. Mateja u Mostaru, kao i objektu Campanile u sklopu Franjevačkog samostana u Mostaru.

"U idućih nekoliko dana karte za ovaj veliki koncert će biti raspoređene i po drugim župama u Hercegovini, a o tome ćemo blagovremeno informirati javnost", priopćili su iz Udruge "Otac".Na stadionu pod Bijelim brijegom 10. lipnja nastupaju Alan Hržica, fra Marin Karačić, Vanessa Mioč i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara i ovo je prvi koncert duhovne glazbe ovakvih razmjera u Hercegovini.

Iz udruge 'Otac' pozivaju da kupovinom karte podržite humanitarnu akciju i da svi zajedno poboljšamo položaj naših malenih kojima je pomoć potrebna! Pokažimo im da mi to možemo!

koncert mostar