Iz nakladne kuće Verbum stiže privlačna vijest za sve ljubitelje dobrih i korisnih knjiga.

 

Od 15. srpnja do 15. kolovoza u Verbumovim knjižarama održava se akcija "Uzmi 3 – plati 2" u sklopu koje možete birati iz ponude od preko 450 naslova objavljenih u nakladi Verbuma, a od tri odabrane knjige jedna će biti besplatna, ona s najnižom cijenom.

Ovu pogodnost u naznačenom razdoblju možete ostvariti u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara: u Splitu (Riva i Split 3), Zagrebu (Kaptol i Teslina), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima. Točne lokacije i kontakte Verbumovih knjižara možete pogledati ovdje: http://verbum.hr/verbum-knjizare/.

Valja istaknuti da isti popust za Verbumova izdanja vrijedi i za kupnju u najvećoj hrvatskoj vjerskoj web knjižari www.verbum.hr. U njoj knjige možete naručiti i telefonom i mailom, a platiti ih pouzećem, uplatom na račun ili karticom. Dostava s odvija brzom kurirskom službom i besplatna je za narudžbe iznad 200 kn za područje RH.

Ako vas dakle zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade posjetite knjižare Verbum ili web knjižaru www.verbum.hr i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže među Verbumovim izdanjima. Cjelokupnu ponudu Verbumovih knjiga koje su na akciji pogledajte ovdje.

Knjižare Verbum u ljetnim mjesecima radi godišnjih odmora rade u izmijenjenom radnom vremenu, a detalje možete provjeriti ovdje.Ako želite saznati koji su još noviteti u Verbumu, kliknite OVDJE

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
"MIR LJUDIMA" - znak koji je Gospa ostavila ispisan zlatnim slovima
07. Dicembre 2019.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.