Nakladna kuća Verbum ovoga lipnja u svim knjižarama Verbum, kao i u webknjižari www.verbum.hr, organizira akciju zahvaljujući kojoj će hit izdanja iz biblioteke USKLIČNIK biti dostupna uz popuste od 30%, a moguće je birati iz ponude od 32 naslova među kojima su romani Michaela D. O'Briena i Louisa de Wohla, knjige Josepha Ratzingera – pape Benedikta XVI. i Karola Wojtyle – Ivana Pavla II., duhovni klasici Alfonsa Liguorija i Henrija Daniel-Ropsa, publicistički hitovi poput knjiga "Masonstvo bez maske" te "Arhitekti kulture smrti" i drugi.

Nakladna kuća Verbum 2011. godine pokrenula je biblioteku Uskličnik u kojoj objavljuje knjige koje su već postigle veliki uspjeh kod čitatelja, a u novom ruhu džepnog uveza biblioteke Uskličnik knjige su dostupne svima koji nisu imali prigodu čitati ih u prethodnim izdanjima. Romani, duhovni biseri, publicistika i druga izdanja čitateljima su iznova dostupni u džepnom uvezu koji odlikuje prepoznatljiv izgled i format te prihvatljive cijene od 39 do 89 kuna, a ovom akcijom knjige su dostupne uz dodatni popust od 30%.

Ovu pogodnost moguće je iskoristiti u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara u Splitu (Trumbićeva obala 1 i Ruđera Boškovića 16A), Zagrebu (Kaptol 29 i Teslina ulica 11), Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima, te na web knjižari www.verbum.hr samo za vrijeme trajanja akcije tj. do 30. lipnja.

Ako želite saznati koji su još noviteti u Verbumu, kliknite OVDJE

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Molitva na početku došašća
29. Novembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.