U novom izdanju emisije Susret Radiopostaje MIR Međugorje, gost je vlč. Ciril Čuš. Ispričao je svoju potresnu životnu priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Rekao je kako je oduvijek htio imati veliku obitelj, oženiti se,imati djecu ali je danas sretan kao svećenik. Nije znao moliti ništa osim Očenaša, bio je ljut na Boga i smatrao je da ništa ne vrijedi. S 10 godina je planirao samoubojstvo,s 14 napustio školu, a onda je slučajno došao u kontakt s Biblijom, koju nije razumio jer nije baš dobro ni znao čitati, ali ga je jako privlačila na čitanje….

Za slušatelje emisije Susret kazao je kako se molilo u njegovoj obitelji, predstavio je svoju župu, govorio o Godini milosrđa,odgovorio na pitanje kakva treba biti naša molitva, te je uputio poruku svim slušateljima i blagoslovio ih. Emisiju poslušajte u nastavku: 

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Mladi katolički muškarac poručio: ʽS ponosom govorim kako je Blažena Djevica Marija moja ljubljena Mama i kako me je ona osobno pozvala na molitvu kruniceʼ
05. Marzo 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.