Sadržaj s oznakom: Emisija Susret

U emisiji Susret koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorju, a koju uređuje i vodi Višnja Spajić, povodom 50 godina svećeništva, gostovao je fra Tomislava Pervana, o čemu su razgovarali poslušajte u nastavku:

U emisiji Susret koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gostovao je zlatomisnik fra Smiljan Dragan Kožul.

U emisiji Susret, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gostovao je fra Darko Tepert, doktor biblijskih znanosti i arheologije, sveučilišni profesor.

U emisiji Susret koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje,  gostovali su supružnici Renata i Mate Krajina, a govorili su o svojim korijenima, obitelji i svom djelovanju.

U emisiji Susret koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gostovao je mons. don Milivoj Bolobanić, borac protiv sotone, poznat po knjizi „Kako prepoznati zamke Zloga“, bavio se egzorcizmom 30 godina, duhovne obnove vodio svake prve nedjelje u mjesecu.

„Plodovi molitve u Međugorju vide se u ispovjedaonicama“, rekao je fra Kazimierz Frankiewicz, franjevac konventualac iz Poljske u emisiji Susret koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje i dodao kako nikada ranije nije vidio da u ispovjedaonici stoje rupčići.

„Kad ne budem griješio i kad me ne bude ništa boljelo, onda sam umro.

Umjesto priče o onima zbog kojih je kao 7-godišnjak proveo 8 mjeseci gladan, na hladnom kamenu logora-muzeja u Jablanici, u kojem su isto razdoblje i jednaku sudbinu proživljavali šestero mu braće i sestara i majka, ne znajući da im je otac ubijen istoga jutra kada su oni zatočeni, gost emisije Susret koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje naglašava „Ljubite jedni druge kao što sam ja vas ljubio“.

Svećenik pariške franjevačke provincije fra Boris Barun bio je gost emisije Susret na radiopostaji MIR Međugorje, 16.5.2016. Inače, ovaj franjevac ima hercegovačke korijene i trenutno je na službi u Međugorju.

U emisiji Susret na radiopostaji MIR Međugorje, često se azgovara sa zanimljivim gostima koji su možda manje poznati u javnosti ali su uistinu vrijedni pozornosti.

U novom izdanju emisije Susret Radiopostaje MIR Međugorje, gost je vlč. Ciril Čuš. Ispričao je svoju potresnu životnu priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Objavljeno u Duhovni kutak | 1.12.2015.

Rat protiv čovjeka

Ovih je dana iz tiska izišla knjiga „Rat protiv čovjeka“. U povodu toga u emisiji Susret na radiopostaji MIR Međugorju su razgovarali s autorom dr. don Josipom Mužićem, pročelnikom katedre filozofije na KBF-u sveučilišta u Splitu.

U emisiju Susret, na radiopostaji MIR Međugorje, 9. studenoga o zdravim i štetnim utjecajima glazbe na čovjeka govorila je prof. glazbene kulture Slavica Bevanda, diplomirani muziko-terapeut, specijalist vibro-akustične terapije i edukator za emocionalnu pismenost.

Novinar i voditelj Radija Tomislavgrad, pjesnik, kolumnist Stipe Ćurčić Ćipa gostovao je u emisiji Susret, na Radiopostaji MIR Međugorje.