Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u lipnju donosi deset vrijednih naslova i zanimljivih preporuka za čitatelje.

Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova u lipnju smjestila se knjiga "Anđeli" Ivana Pavla II. koja donosi odgovore na pitanja tko su, kako djeluju i zašto su važni.

Slijedi je "Krunica s razmatranjima pape Franje", poticajna knjiga s meditacijama pape Franje koja pomaže čitatelju da na dubok način proživi molitvu krunice, razmatrajući o ključnim događajima otajstva Isusova života, smrti i uskrsnuća u zajedništvu s Marijom, posrednicom svih milosti.

Na trećem je mjestu knjiga "Teologija tijela za nju/Teologija tijela za njega" Jasona Everta u kojem mladima približava ljepote i otajstvo ženstvenosti kao i snagu i poslanje muževnosti.

Slijedi je knjiga "Papa Franjo - Ova ekonomija ubija" Giacomoa Galeazzija i Andree Torniellija koja donosi pregled Franjina učenja o odnosu između ekonomije i evanđelja.

Na petom je mjestu novi, VI. svezak Carvajalovih meditacija pod nazivom "Razgovarati s Bogom", koji vodi kroz tjedne XIII.–XVIII. liturgijskoga vremena kroz godinu, a čije su meditacije poticaj u vjerničkome hodu i napredovanju u duhovnome životu.

Slijedi roman "Biser u pijesku" Tesse Afshar čiji je glavni lik Rahaba, a ovaj uzbudljivi roman progovara i o tome može li kanaanska bludnica, čiji se život sastoji u tome da bude poželjna muškarcima, biti prikladna žena jednomu od izraelskih vođa.

Na sedmom mjestu smjestila se zanimljiva knjiga autorice Gudrun Kugler "Kako pronaći ljubav svoga života" u kojoj autorica na iskren, prijateljski i duhovit način govori o ljubavi, prijateljstvu, vezi i sretnu i ispunjenu životu, govoreći o najčešćim zabludama i pogrješkama koje onemogućuju pronaći pravu osobu za brak.

Na osmom je mjestu knjiga "Razlozi za vjerovanje" obraćenika na katolicizam Scotta Hahna u kojoj progovara o tome kako razumjeti, objasniti i braniti katoličku vjeru.

Na devetom mjestu smjestila se knjiga Roberta Barrona "Katolicizam", koja osvjetljava iznimnu duhovnu, kulturnu i znanstvenu baštinu katolicizma.

Na desetom mjestu top ljestvice najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u lipnju smjestila se knjiga "Duhovni boj" Lorenza Scupolija, poznati duhovni klasik koji poučava o strategiji postizavanja duhovne savršenosti.

Ako želite saznati koji su još noviteti u Verbumu, kliknite OVDJE

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Fra Zvjezdan Linić - Gospodine, učini moj život vječnim došašćem
29. Novembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.