„Ima jedna Djeva Marija što sve mi biva draža što je starija“, biva mi draža jer je bila jednostavna i nježna ali u isto vrijeme i vrlo odvažna žena.

Dubina njezinih misli za mene je u isto vrijeme svijetlo i ljubav, tako da se neprestano vraćam i dugo ostajem samo na jednoj njenoj rečenici “Činite što vam Isus kaže”.

Žena iznimne veličine, u svakom slučaju.A opet, nije podlegla kušnji oholosti.U svoj svojoj veličini ona je uspila zadržati poniznost i želju da bude sluga. Sluga Isusa , sluga Josipa, sluga Boga i sluga slugu Božjih. Čitajući njene riječi i gledajući je, čovjek ne može, a da ne osjeti ogromnu količinu ljubavi koju ta Gospa Marija odašilje u svijet.

Hrabro stanimo uz bok mladima koji dovikuju iz Međugorja: Gospa je i moja majka, koja čuva naš narod, koja čuva svoje sinove i kćer, koja je kraljica anđela. Zaista, hvala Gospodinu što je svojoj Crkvi podario ovakvu majku, kraljicu mira i ljubavi!

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Irački katolici zamolili Svetog Oca da blagoslovi uništeni Gospin kip
06. Marzo 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.