Evo me, Majko moja, Kraljice Mira. U Tvojoj riječi „draga djeco” osjetio sam poziv i meni upućen pa sam došao u Tvoje okrilje.

Pomozi mi da zaboravim sve tjeskobe, učini da se ispovjedim i primim Isusa, Tvoga Sina čiju si svaku ranu pretrpjela, njegovu trnovu krunu i križ morala gledati. U bodljama krune i čavlima križa i moji su grijesi.

Pomozi mi, Majko moja, Kraljice Mira, da na Podbrdu, na kamenu koji si svojom svetom nazočnošću blagoslovila, spoznam svoj život i da se utječem Tebi, Majci svih ljudi. Neka moj život ubuduće bude svjedočanstvo moje promjene snagom Tvoje ljubavi i svjedočenja Tvoje svete nazočnosti.

Pomozi mi, Majko moja, Kraljice Mira, da penjući se uz brdo Križevac, pod križ našega Spasitelja, prihvatim svoj križ. Naši pretci i oci nosili su beton i vodu, željezo i grede kako bi posvjedočili svoje potpuno predanje u Tvoga Sina. Učini da i ja zadobijem to pouzdanje kako bi cijeli moj život postao hodočašće.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Ana Rucner otvoreno progovorila o vjeri: "Ako ne vjeruješ počni vjerovati. Idem na molitvu, klanjanje"
16. Febbraio 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.