U jednoj prometnoj nezgodi teško je stradao mladić.

Samo nekoliko sati prije nezgode, mladić, pun života i mladenačke snage, sanjao je o lijepoj budućnosti, a sada se morao sučeliti sa smrću. Došao mu je i svećenik.

Kad je došao k svijesti, svećenik je razgovarao s njim o njegovu duševnom stanju. "Nisam mislio da ću tako rano umrijeti!" - potiho je govorio mladić. "Znam ja što je život vječni i kako se postiže spasenje, ali mislio sam: još sam mlad, ima za to vremena!" On je bio odgojen u obitelji koja je živjela svoju vjeru. Zato mu je sada i bilo teško što mu je tako brzo došao kraj. On nije još spreman umrijeti. Svećenik ga je ispovjedio i okrijepio svetim sakramentima. Nakon dva sata pao je u komu i preselio se u vječnost. Svećenik je dodao: "Nikada neću zaboraviti izraz žalosti na njegovu licu jer nije iskoristio ranije sve one milosti koje mu je Gospodin darivao tijekom života!" Iskoristi ovo vrijeme koje ti je darovano za spasenje. Ono je milosno vrijeme. Nije ni malo mudro odgađati spasenje za sutra ili neki drugi dan. Sad je vrijeme odluke i spasenja i za tebe i za mene, za sve!

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 27.1.2021.
27. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.