Marija Husar Rimac trenutno je u isčekivanju drugog djeteta sa suprugom Vjekom Rimcem a dane do dolaska prinove provodi u molitvi.

Na Instagramu je pokazala kako izgleda u visokom stupnju trudnoće a uz opis fotografije objavila je Marijin hvalospjev “Veliča”.

"Veliča duša moja Gospodina i klikće duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje. Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni. Sveto je ime Njegovo! Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene,a uzvisi neznatne. Gladne napuni dobrima,a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka", napisala je Marija uz fotografiju riječi kojima se Djevica Marija obratila svojoj rođakinji Elizabeti koju je Bog u dubokoj starosti blagoslovio potomkom.

Marija se za Vjekoslava Rimca udala 2009. godine, prije šest godina postali su roditelji dječaka Ivana, a vijest o drugoj trudnoći iznenadila je sve, pa i same roditelje.

"Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno, Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji", napisala je Marija prije nekoliko mjeseci na Instagramu

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Matea Jelić nakon osvajanja zlata: Sve ispada tako kako je Bog zamislio, to je to!
26. Luglio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.