Sadržaj s oznakom: Marija Husar Rimac

Domaća glazbenica Marija Husar Rimacsudjelovat će u proslavi deset godina od prvog ‘Progledaj srcem’ Laudato TV-a.

‘Evo sad u 20. godini svojeg obraćenja, jako brzo je to prošlo zapravo, to je put koji je mene oblikovao i formirao u ono što sam ja danas. Svi vole pjevati, svi se vole primiti tog mikrofona. E sad razlika između svjetovnog i duhovnog koncerta je u tome što u svjetovnom se uvijek moraš truditi da animiraš publiku, to ponekad zna biti iscrpljujuće, a ovdje ne moraš, ovdje trebaš stati na pozornicu i s publikom se obratiti Bogu, zajedno svi pjevamo, zajedno svi molimo’, ispričala je Marija za IN Magazin.

Pjevačica Marija Husar Rimac proslavile se u grupi Divas

Marija Husar Rimac trenutno je u isčekivanju drugog djeteta sa suprugom Vjekom Rimcem a dane do dolaska prinove provodi u molitvi.

Početkom 2021. u obitelj stiže sin. Marija i Vjekoslav Rimac vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu

Sestre Marija Husar Rimac i Ivana Husar Rimac, te naš proslavljeni pijanist Matija Dedić bez imalo premišljanja prihvatili su poziv od strane časopisa i portala Story da održe uskršnji koncert u zagrebačkoj katedrali oštećenoj nedavnim potresom.

Iz sveg glasa sinoć je na dvosatnom koncertu “Neka se čuje do neba glas”, pjevalo između 1600 i 1700 duša okupljenih u Sportskoj dvorani Samobor gdje je šestu godinu uzastopno ovaj koncertni program priredila Udruga U Duhu s Kristom.

U Splitu, 11.11.2017. u Velikoj dvorani Gripe održati će se veliki koncert duhovne glazbe. Koncert je humanitarnog karaktera a organizira se u sklopu manifestacije ''Dani socijalne zauzetosti''.

U četvrtak je na platou ispred širokobriješke crkve Uznesenja Blažene Djevice marije održan humanitarni koncert duhovne glazbe pod nazivom “Pomozimo zajedno“.

Veličanstvenim humanitarnim koncertom duhovne glazbe, pod nazivom “Pomozimo zajedno“, u četvrtak navečer na platou ispred crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu svečano je obilježena peta godišnjica osnivanja Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać”.

Marijom Husar koja je prošli tjedan boravila u Međugorju te zajedno s Alanom Hržicom i Petrom Buljanom animirala molitveno- slavljeničku večer na vanjskom oltaru crkve sv. Jakova, gostovala je na Radiopostaji MIR Međugorje.

„Oduvijek sam osjećala Božju prisutnost, ali tek prije 12 godina dobila sam dar vjere.

Veliki koncert duhovne glazbe 'Kamenita vrata' održan je na zagrebačkom Trgu svete Katarine pred brojnom publikom.

Ususret 2. Nacionalnom susretu hrvatskih katoličkih obitelji, koji će se 19. travnja 2015., održati na Trsatu s temom „Obitelj - nositeljica života, nada i budućnost Hrvatske“, donosimo priču Marije Husar Rimac.