Ovo je moje svjedočanstvo o tome kako me Isus izvukao iz prevara i zabluda Zloga. Nadam se da će video dotaknuti što više duša. Snagom Duha Svetoga razgovaram sada s vama kako biste i vi koji ga niste, pronašli Boga.

Dolazim iz Irana a u Kanadu sam s obitelji preselila kad sam imala 12 godina. Za vrijeme našeg boravka u Kanadi, netko je prišao mojim roditeljima i počeo im pričati o Kristu, ali su oni odbili slušati o tome. Nakon 21. godine života u Kanadi, nitko nije podijelio evanđelje sa mnom. Crkva j ovdje oslabila. Moj otac je ubijen a da nije upoznao Boga. Danas sam ovdje da vam kažem da vas Bog voli i želi da mu se vratite.

Koji god grijeh da si učinio u životu, Bog ti može oprostiti. Danas je dan za tvoje spasenje. Moli ga za oprost. Ako želite upoznati Boga, morate ga upoznati kroz Isusa Krista.

Da vam ispričam svoju priču. Planirala sam se preseliti na Floridu, ali Bog me pozvao preko Duha Svetoga da ostanem ovdje u Torontu da spasim svoju obitelj. Prijatelj me nazvao sa Floride i rekao mi je da je skoro umro i vratio se u život nakon predoziranja kokainom. Bio je u mraku i mučen na mračnom, zastrašujućem mjestu. U tom razdoblju, bila sam u New Age-u, već sam napustila Islam.

Kao i mnoge iranske obitelji, kada smo došli ovdje moja cijela obitelj nikada nije prakticirala Islam, tako da mi je lakše bilo shvatiti evanđelje. Završila sam u potrazi za Bogom kroz pokret New Age. Razmišljajući sada o tome bilo je glupo od mene da povjerujem u vjerovanja New Age-a. Dva tjedna nakon poziva mog prijatelja, pogledala sam video u kojem govori o istoj vrsti paklenih muka o kojima mi je pričao a proživljavao je to zbog zbog New Agea.

Znala sam da sam griješnik stoga sam tražila od Isusa da mi otkrije istinu. Sljedećeg dana, jedna starija bijelkinja je došla u modni salon gdje radim kao kozmetičarka. Gospođa je rekla da je čula Gospodina kako joj govori da dođe ovdje. Bila sam tako uzbuđena. Znala sam da je od Boga, znala sam da je poslao jednog od svojih ljudi. Pozvala me je u crkvu, a ja sam se odrekla svih ostalih bogova i rekla da želim vjerovati Isusu. Plakala sam cijelo vrijeme.

Sljedećeg dana, želja za pušenjem i sve druge svjetovne želje bile su iz mene uklonjene. Preplavila me ljubav i mir. Govorila sam o Isusu svojim sestrama, koje su se na kraju Njemu okrenule i obratile. Toliko se čuda dogodilo mojoj obitelji u tako kratkom vremenu. Pogledajte dirljiv video u nastavku:

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Demant vijesti o navodnom prelasku bratića i sestre kardinala Puljića na islam
18. Aprile 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.