Sadržaj s oznakom: Islam

Ma uz Isusa nema straha, to dokazuje i snaga vjere djevojke koja je godinu dana bila u raljama ISISa, ali i njezine majke koja je ostala bez cijele obitelji!

Nevjerojatna povezanost između Gospe Fatimske i islama „Sve što dolazi s neba promišljeno je do zadnje pojedinosti”

Ovo je moje svjedočanstvo o tome kako me Isus izvukao iz prevara i zabluda Zloga. Nadam se da će video dotaknuti što više duša. Snagom Duha Svetoga razgovaram sada s vama kako biste i vi koji ga niste, pronašli Boga.

Ova devetnaestogodišnjakinja je budućnost crkve u Iranu, Hrabro je izabrala slijediti Isusa u Iranu.

Zamislite da nađete pismo ispred vaših vrata. U njemu je šest metaka i napomena: “S ovih šest metaka ubit ćemo vas i vašu obitelj.” Zamislite da nekoliko dana kasnije pred vašim vratima osvane kutija s napomenom “U ovoj kutiji ćemo donijeti glavu vašeg djeteta.“

Tania Georgelas, 33-godišnja Britanka, čiji roditelji su podrijetlom iz Bangladeša, u ekskluzivnom intervjuu za The Atlantic kojeg prenosi JL otkrila je zašto se priključila ISIS-u i što ju je nagnalo da poslije nekog vremena ipak napusti zloglasnu Islamsku državu i počne graditi novi život u Sjedinjenim Američkim Državama.

Aisa je 2009. godine zatvorena zbog vrijeđanja islama, godinu poslije osuđena je na smrt, a od 2013. godine, nakon dva premještaja, nalazi se u jednoj od tri ćelije bez prozora, čekajući konačnu presudu…

Pritisak nad kršćanima u Iranu ogroman je. Većinski muslimanska zemlja s 80 milijuna stanovnika teško prihvaća obraćenike na kršćanstvo. Međutim, kršćanstvo se brzo širi među mladim ljudima u nekim od vjerski najkonzervativnijih iranskih gradova, prenosi iranska kršćanska medijska agencija Mohabat News. To izaziva zabrinutost među islamskim klericima, koji krivnju za to pripisuju utjecajima iz inozemstva.

„Bojim se da se približavamo situaciji koja podsjeća na tragičnu sudbinu kršćanstva sjeverne Afrike u ranim danima Islama”, upozorio je prije nekoliko godina luteranski biskup, Jobst Schoene.

Rumunjski pekar Florin Morariu jedan je od junaka koji su pomogli da broj žrtava terorističkog napada u subotu uvečer u Londonu bude manji. On i dvojica kolega, od kojih je jedan iz Hrvatske, spašavali su prolaznike dok su ih ganjali teroristi naoružani noževima.

Etiopljanku Habib Ibrahim, koja se preobratila s islama na kršćanstvo, muž je teško pretukao – toliko da je bila hospitalizirana.

Mons. Ginami: Vjera je jača od džihadista samozvane Islamske države

“Hvaljen Isus i Marija! Zovem se Gabrijela i imam 18 godina i dolazim iz Mostara.