Papa Franjo uputio je danas svoje pratitelje na Twitteru na sveti primjer Blažene Djevice Marije u čijem se mjesecu nalazimo

„Marija je živjela Isusova blaženstva kao nitko drugi: ona je svetica među svetima. Uči nas putu svetosti i prati nas“, poručio je Papa u današnjem tweetu. Nadovezujući se na tu misao, Sveti je Otac u apostolskoj pobudnici „Radujte se i kličite“ napomenuo kako je Marija ona koja se radovala u Božjoj prisutnosti, koja je pohranjivala sve događaje u svom srcu i koja je dopustila da joj mač probode dušu.

Marija ne dopušta da ostanemo na tlu nakon pada i s vremena na vrijeme prima nas u svoj zagrljaj, a da nas pritom ne osuđuje. Razgovor s njom nas tješi, oslobađa i posvećuje – napisao je papa Franjo – Marija, naša Majka, ne treba bujicu riječi. Nije potrebno da se naprežemo kako bismo joj objasnili što se događa u našim životima. Sve što trebamo činiti jest uvijek iznova šaptati: „Zdravo Marijo…“ (Gaudete et exsultate, 176).

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Redovnice iz Dublina 'odgovorile' na kršćanski plesni izazov #Jerusalema
02. Marzo 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.