Rođen u Varaždinu, kanadski poduzetnik Robert Herjavec ponudio je Liamu Brenesu kupiti protetsku nogu.

Četverogodišnji Liam Brenes rođen je bez lisne kosti, a kao jednogodišnjaku su mu amputirali nogu do koljena. Ovaj dječak je na plaži skinuo novu protezu koju je htio zaštititi od slane vode, a ona mu je ukradena!

– Bili smo u vodi dva sata, kad smo se vratili ničeg nije bilo. Ukrali su moju nogu – kazao je dječak.

Njegova majka je pred kamerama postaje ABC7 kazala: – To je potpuno bezdušno. Pa to je dječakova noga! Treba je da bi se mogao normalno kretati i funkcionirati!

Iako se majka bojala kako će isfinancirati nadomjestak nove noge, jednog dobrog samaritanca hrvatskog podrijetla dirnula je dječakova priča.

Rođen u Varaždinu, kanadski poduzetnik Robert Herjavec ponudio je Liamu Brenesu kupiti protetsku nogu.

– Priča mi je slomila srce. Samo kada pomislim kroz što je sve taj dječak morao proći… A i s obzirom na sve negativne stvari koje se događaju na ovom svijetu, jednostavno sam uvidio priliku da pokažem ovom dječaku kako ima i dobrih ljudi i da odrasta u toj spoznaji – kazao je Herjavec, koji je uz to za dječaka dogovorio i zabavni dan s obitelji u Disneylandu.

Inače, ovaj poslovnjak se proslavio sudjelovanjem u poduzetničkom reality showu “Shark Tank”. Svojih prvih 100 milijuna dolara zaradio je prodajom vlastite informatičke kompanije Brak Systems, Herjavec je 2003. osnovao Herjavec Group koja je danas vodeći integrator sustava sigurnosti na internetu.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Papa ispričao čudo koje je vidio u Argentini: "Ovo nije izmišljotina. Ovo sam ja osobno vidio"
13. Maggio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.