Jutros je na FB profilu Taxi Ćelo osvanula objava kako ovaj poznati duvanjski taksist Mijo Mićo Vujević iz duvanjskog sela Omolja stoji na usluzi za besplatnu dostavu lijekova, hrane…

“Dragi ljudi, dragi moji putnici, ako je netko od vas bolestan, star, nemoćan ili socijalno ugrožen i treba mu dostava hrane, lijekova…ili nešto drugo, a što vam je hitno potrebno, od danas vam na usluzi stoji VAŠ TAXI ĆELO UZ BESPALATNU DOSTAVU, nema veze gdje se nalazite”, napisao je Taxi Ćelo i stavio broj telefona koji treba pozvati za besplatnu dostavu: 063/510-276 , piše tomislavnews.

taxi-celo.jpg

Foto: Tomislavnews

U ne lijepim danima, a ovi to doista jesu i u Tomislavgradu, u okolici, ali i u svijetu, svaka pomoć potrebitima je dobro došla, a besplatna dostava danas je mnogima potrebna, pa je ovaj humanitarni potez uistinu vrijedno zabilježiti, u nadi kako će i drugi, koji su u mogućnosti, na neki način pomoći onima kojima je pomoć potrebna, posebice u vrijeme korizme, vrijeme milosrđa.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Međugorje ISTINA o prvim danima Gospina ukazanja: Marinko Ivanković i Ivan Dragićević
12. Giugno 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.