Hodovi za život održavaju se već mnogo godina po cijelom svijetu.

Sada se tim zemljama pridružila i Hrvatska. Pridružite se i vi u subotu 21. svibnja 2016. u 10 sati, a mjesto okupljanja je Trg kralja Tomislava u Zagrebu."Hod za život" je miroljubiv hod građana u znak potpore nerođenom djetetu, njegovoj majci i obitelji kako bi se skrenula pozornost na poštivanje nerođenog ljudskog života kao preduvjet za ostvarivanje svih ljudskih prava bez obzira na spol, rasu, financijske uvjete i dr.

Cilj inicijative "Hod za život" je zaštita života, obitelji i obiteljskih vrijednosti, promicanje demografskog napretka i razvitka Republike Hrvatske.

Pod geslom "Hod za život, obitelj i Hrvatsku", želimo javno izraziti svoj stav o važnosti i vrijednosti nerođenog života u građanskom društvu, omogućiti svima sudjelovanje u događaju Hoda i tako pridonijeti osvješćivanju javnosti o važnosti nerođenog života.

"Hod za život" će se održati 21. svibnja 2016. godine, s početkom u 10 sati.

Mjesto okupljanja i polazna točka je Trg kralja Tomislava, pokraj Glavnog kolodvora u Zagrebu.

U 11 sati kreće se predviđenom rutom preko Tomislavova trga, Strossmayerova trga i Zrinjevca prema Trgu bana Jelačića.

Od 12 do 14 sati na Trgu bana Jelačića bit će organiziran zabavno-glazbeni program.

Podupiranjem ove inicijative javno obznanjujemo da želimo živjeti u Hrvatskoj koja voli i prihvaća nerođenu djecu, majke i obitelj.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Za njih je najveća pandemija − Glad!
16. Aprile 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.