U siječnju ove godine Tifanny Burns je iskusila bol koja može odvesti i najsnažniju ženu ili muškarca, u depresiju.

U 11. tjednu trudnoće buduća majka je izgubila svoju bebu. Ali je odlučila prikazati njegovu smrt kao realnost života, objavljujući na Facebooku sliku bebe Ezekiela koja postaje sve popularnija.

„Ovo je moja ruka, drži moju slatku bebu, Ezeikela.“ napisala je 29. srpnja iznad fotografije malene bebe smještene na njezinom dlanu.


„Donijela sam ga na svijet 20. siječnja 2016.“ napisala je.

Iako je „njegovo srce stalo u 11. tjednu i 2 dana“ htjela je da čitatelji nemaju sumnje da „je imao otkucaje srca – tako slatki zvuk.“

„Imao je život!“ rekla je ponosno. „On nije samo bio grudica. On nije bio skupina stanica.“ Ona je proglasila svoje dijete „savršenim“ od „njegovih slatkih prstiju“ do prstića.

Iako nije preživio prvo tromjesečje, Tifanny je sigurna da je Ezekielov život završen s razlogom. „Živio je da drugima pokaže život!“ napisala je. „On je moj mali slatki misionar!“

Kao odgovor, nekoliko korisnika Facebooka podijelilo je svoje osobne priče gubitka i ozdravljenja. Drugi su rekli da je slika pomogla kristalizirati vrijednost i ljudskost nerođenih.

„Rad za spašavanje nedonoščadi smatra se neodrživim i opterećenjem za Afriku, ja sam inspiriran i ohrabren tvojom ljubavlju prema tvom malenom misionaru da se jače borimo za majke kojima je rečeno da njihove bebe nisu vrijedne borbe zato jer je on važan i ima svjedočanstvo.“

Dvije fotografije njezinog nerođenog djeteta, zajedno s najavom njezina pobačaja izvorno su objavljene na njenom profilu krajem siječnja.

29. srpnja dijeli svoju priču, a Ezekielove fotografije već imaju 3.000 lajkova i više od 3.900 dijeljenja na Facebooku kao rezultat njezina pisanja.

Burns je najnovija u nizu tugujućih roditelja koji dijele tugu zbog gubitka i vrijednosti života koju su jednom držali, u nadi da će utjecati na javnost i društvene medije. Drugi su objavili slike djece u rasponu od 7 tjedana do 17 tjedana i više.

„Mi dijelimo naše slike tako da svi mogu vidjeti savršeno oblikovanog čovjeka“ , napisala je Ester Garcia koja je pobacila svoju bebu u 16. tjednu trudnoće u 2015. „Naše društvo treba biti svjesno da udruge poput ”Planned Parenthood” (Planiranog roditeljstva) lažu roditeljima da su njihove bebe samo tkivo, ne pokazuje im da postoji srce koje kuca i bebu koja zaslužuje šansu za život.

To nam je jasno potvrdilo da ministarstvo treba zastupiti pravo na svačiji život, to je presudno da spasimo svoju braću i sestre od toga da budu pogubljeni od ruke liječnika koji izvršavaju abortus radi novca.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Molitva na početku došašća
29. Novembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.