Sadržaj s oznakom: Pobačaj

Nagovorila sam je na pobačaj, a zatim sam je susrela u dućanu...

Par iz Dublina kojima je rečeno da izvrše pobačaj jer im je kći oboljela od spina bifide (rascjep kralježnice), sada se bore da svojoj “čudesnoj djevojčici” pruže najbolje mogućnosti u životu, donosi righttolife.org.uk.

Prošle su 33 godine, ali Melanie Pressley vjerovala je u tu tanku nit koja veže majku i dijete. Pitala se koliko su se puta mogli naći na paralelnim putovima, čak i na istim raskrižjima, ali kreću se u suprotnim smjerovima, a da se zapravo i ne sretnu, piše Aleteia.

Poslušajte predivnu i poučnu propovijed oca Callowaya u kojoj govori da svaka žena koja zatrudni, čak i ako pobaci dolazi do razmjene živih stanica između majke i djeteta, tako da nakon pobačaja - slučajnog ili namjernog te stanice ostaju u ženinom tijelu do kraja njenog života.

Zove me mladi oženjeni otac jednog djeteta, te plače kako je drugo dijete „prebrzo došlo“ i njegova se supruga sprema na abortus. Vapi da mu pomognem da ju uvjerim kako je to veliko zlo i kako nema razloga da se takvo što učini.

"Ljudski život mora biti cijenjen i štićen bez ograničenja od časa začeća.

Poslušajte dirljivo svjedočanstvo majke koja nakon što je drugi put ostala trudna odlučila napraviti abortus.

“Imam 29 godina i rođena sam u Zagrebu. Život mi od početka nije bio običan”, započinje nam svoju priču hrabra žena iz Siska (podaci su poznati redakciji narod.hr koji donosi svjedočanstvo) koja je prije šest godina doživjela traumu silovanja te je odlučila roditi začeto dijete za koje kaže da je njezino “svjetlo na kraju tunela”.

Svećenik Alfar Antonio Vélez zahvalan je što mu je majka odbila pobačaj.

Dvadesetogodišnjak vidio u snu brata koga je abortirala njegova majka prije 17 godina!

Objavljeno u Razno | 5.8.2023.

Krvavi novac

Željom Irske vlade da se u svibnju 2018. organizira referendum kojim će se omogućiti izrada Zakona kojim se predviđa neograničen broj abortusa ženama do 12. tjedna trudnoće, ali i za one koje zbog zdravstvenih okolnosti moraju abortirati, te ostale modernizacije ustava iz kojeg će se izbrisati druge vjerske reference, ponovno se na društvenim mrežama razvila polemika za i protiv pobačaja.

Potresno svjedočanstvo bračnog para nakon učinjenog pobačaja.

Brazilska savezna zastupnica Christine Nogueira dos Reis Tonietto, članica Liberalne stranke (PL), pokrenula je 17. srpnja kampanju za molitvu krunice uživo na Instagramu “za Brazil i za život”, javlja CNA.

Ovu priču objavljujemo zbog sve većeg broja žena koje prolaze kroz pakao spontanih pobačaja i pritom se osjećaju izolirano, zbunjeno i usamljeno.

U 1950-ima, neudana studentica bila je u nepovoljnoj situaciji zbog čega je svoga malog dječaka po imenu Steve dala na usvajanje.
Kao dječaka, njegov poočim (mehaničar po imenu Paul Jobs) podučio je Stevea kako rastaviti stvari i ponovno ih sastaviti, što je potaknulo njegovu strast da gradi i stvara.

Stranica 1 od 12