Učenici jedne škole u Brazilu otkrili su kako njihov učitelj prolazi kroz teško razdoblje pa su mu priredili iznenađenje koje vjerojatno nikad neće zaboraviti.

Bruno Rafael Paiva nije dobio plaću dva mjeseca i bio je prisiljen živjeti i spavati u školi. Kako je objasnio na Facebooku uz snimku koja je postala viralna, Paiva je mijenjao kolegicu koja je bila na porodiljnom dopustu, no zbog spore birokracije ni nakon dva mjeseca nije dobio plaću.

 Kad su učenici to doznali, prikupili su 400 dolara te ga iznenadili "plaćom", a on nije mogao vjerovati te je završio u suzama. "Ovo ne može biti. Kako ste mogli to napraviti?" izustio je kad je otvorio malu kutijicu u koju su učenici stavili novac, a sve skupa završilo je grupnim zagrljajem.

"Imao sam puno razreda kojima sam volio biti učitelj, no ni jedan nije pokazao takvu ljubav, pomoć i brigu za moj posao kao ovaj", napisao je na Facebooku uz emotivnu snimku koja je mnogima izazvala knedle u grlu i natjerala suze na oči. 

| index.hr

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 4.3.2021.
04. Marzo 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.