Profesor etike na fakultetu predstavio je problem svojim studentima:

„Muž boluje od sifilisa, a njegova žena ima tuberkulozu. Do sada su imali četvero djece: jedno je umrlo, a ostalo troje su oboljeli od neizlječivih bolesti. Majka je trudna. Što predlažete?“

Nakon bučne rasprave, većina razreda glasala je da bi majka trebala abortirati dijete.

„U redu“, rekao je profesor, „upravo ste ubili Beethovena“.

Pattie Mallette je bila seksualno zlostavljana u djetinjstvu. S navršenih 14 godina već je bila ovisna o alkoholu i drogama. Kad se više nije mogla nositi sa svojim poteškoćama, pokušala se ubiti bacivši se pod kamion. Za vrijeme svog boravka u psihijatrijskoj bolnici, u najcrnjem trenutku svojeg života, preko prijatelja je otkrila Boga i postala kršćankom. To obraćenje, rekla je ona, pružilo joj je mir.

No, nakon samo šest mjeseci, ponovno se vratila starim navikama i, s navršenih 17 godina, otkrila da je trudna. Zbog njezine mladosti i teške situacije mnogi ljudi su je poticali da abortira dijete. Mallette je, unatoč tomu, inzistirala da abortus nije opcija. Danas njezin sin Justin Bieber može pjevati i inspirirati milijune svojih obožavatelja kao živi dokaz svetosti ljudskoga života.

Ona je ispričala svoju hrabru majčinsku priču u svojoj knjizi „Nikuda osim gore: Priča majke Justina Biebera”.

Danas je Justin Bieber veliki i poznati pro life borac za život nerođene djece.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Molitva na početku došašća
29. Novembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.