Marin Ivanović nedavno se iz zajednice Cenacolo vratio u Hrvatsku. Tada je rekao: ‘Ovaj put mi samo dragi Bog može pomoći’.

Također je najavio da će po izlasku iz Komune repati za Gospodina. "Bog daje rime gangsta, vrijeme je da počnem i njega slavit kroz rep, zaslužio je svime to i zadužio me da se i pozitivnim riječima, rep propovjedanjem rekao bi obratim ekipi, te kroz zg gangsta flow širim dobro i ljubav. Amen”, objavio je Marin prije svojevremeno na društvenoj mreži te uz to dodao i pjesmu koju je napisao za fra Zvjezdana Linića.

Poslije nedavnog zajedničkog hodočašća u Međugorje, s molitvenom zajednicom 'Srce Isusovo' i nakon dužeg vremena dolaženja na krunicu pred Kamentim vratima, Marin je odlučio snimiti pjesmu koju možete poslušati u nastavku.PJESMA FRA ZVJEZDANU LINIĆU

Dragi Bože hvala ti sta uvjek me pratis, uvjek kad zastranim ti na pravi put me vratis, moje molitve shvatis, sive rime pozlatis, jer molitva je najbolji lijek kada patis. Hvala ti sta mac si moj, oklop, koncentracija, u sivom svijetu , punom zla, bojna formacija.hvala ti na koracima, godinama zraku. , hvala ti na svakom novom jutru i mraku, na ljubavu i miru, izvoru di rime izviru, hvala sta ve to mogu procitati na leptiru, na oblacima bjelim, cvjetnim poljanama cjelim, hvala ti dragi Boze sta bas se veselim, hvala na pozitivi, dobrom treningu i sportivi, hvala sta si uz mene kad dodju dani sivi. Ti uvjek si samnom kad padnem dole nisko,primis me za ruke kad vidis da mi je klisko, dignes me ma noge, pokazes mi put, kazes duboko udahni kad vidis da sam ljut. Tjeras me naprijed kad ja nemam volje, dajes mi motiva,kazes da mogu bolje. Srce punis ljubavlju, dajes moc da mazim, da brinem se za druge, na propuste da pazim, polako da gazim po zivotnoj stazi, bacas name svjetlost da znam di se nalazim. Dragi Boze zao mi je, sta vrag dusu krao mi je, zivot nisko pao mi je, sat skoro stao mi je, sta jako dugo dao sam to, obitelj klao mi je i zato puno ti hvala sta moje molitve si sluso u bitku sa vragom skupa ssmnom uso, otjero si djavla, mako trnje s puta, vratio mi zivot, opet sam unutra, u igri nasmijam Mcijam , ko sunce sijam, trezne glave idem, sam sebi prijam.kise sad mi sjaje i vjetar snagu daje, budim se sa gustom , uzivam dan dok traje. Secem se i molim, oko sebe volim,srce puno ljubavi , glava me ne boli. ZA DRAGOG ZVJEZDANA LINICA, PRIJATELJA FRA ŽACA I BRATA VJEKU RIMCA .

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Jedina BH. dominikanska župa proslavila blagdan Sv. Dominika
10. Agosto 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.