Nedavni podaci koji prate stopu rasta koronavirusa COVID19 u Italiji pokazuju pad novih slučajeva zaraze na dnevnoj bazi i smrti nakon što se papa Franjo molio za svijet tijekom blagoslova Urbi et Orbi 27. ožujka.

Zadnjih nekoliko mjeseci Italija je poduzela ekstremne mjere kako bi spriječila širenje COVIDA19. Zemlja je provela dvomjesečnu karantenu, kojom je obustavljeno slavljenje misa s narodom, zatvorene su škole, restorani, trgovine, itd. Vlada je nedavno olakšala ta ograničenja 18. svibnja, piše ChurchPop.

Uz ove mjere za usporavanje širenja zaraze, papa Franjo je na praznom Trgu svetog Petra u Vatikanu u posebnom blagoslovu Urbi et Orbi na Trgu svetog Petra 27 ožujka molio skupa sa cijelim svijetom za prestanak pandemije.

Nakon tog datuma, statistika novozaraženih i umrlih slučajeva u Italiji je značajno opala.

Zbog toga mnogi su postavili pitanje: Jesu li molitve pape Franje zaustavile najveći porast COVID19 u Italiji? Jesu li njegove molitve spasile živote?

Prema Googleu, ovo je svakodnevna smrtnost u Italiji:

grafikon-1.jpg


Grafikon pokazuje da su nakon 27. ožujka - istog dana kada se održala molitva i poseban blagoslov pape Franje, brojke počele padati. Bio je blaži porast u dnevnom broju smrtnih slučajeva, ali brojke nikada nisu dostigle veći broj smrtnih slučajeva nakon 27. ožujka.

Novi slučajevi zaraze COVIDOM 19 također su počeli padati nakon 28. ožujka.

grafikon-2.jpg

Dan nakon molitve i blagoslova pape Franje čiji je govor dirnuo mnoge vjernike i nevjernike, novi dnevni slučajevi COVIDA19 značajno su opali.Povremeno je grafikon rastao, ali nikad više od onih prijavljenih 28. ožujka.

Bog sluša naše molitve. Međutim, virus i dalje uzrokuje smrt, a mnogi su umrli i nakon papine molitvene službe.

No, je li ovaj pad smrtih slučajeva slučajnost ili istina uzrokovana molitvom pape Franje ostavljamo vama na prosudbu.

Prijevod Magda Ivanov/Medjugorje-info.com

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Brutalno pretučen svećenik i skupina katolika!
06. Luglio 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.