Kraljica Mira, naša Majka je na poseban način s nama kao nikada dosada

Hvaljen Isus i Marija! Dragi moji! Samo oni koji su oslonjeni na istinu Božje Riječi osjetiti će kako je ovaj život prolazan.

U toj mjeri ako Njegova privremenost služi onoj vječnoj, već ovdje postaje, živa slika Vječnoga. Moramo znati da je samo Isusovoj volji naša sreća i ispunjenje. Zato je Isus i ostao s nama da nam pomogne da je ostvarimo i da što prije u nama zavlada Njegovo kraljevstvo. Nikad se ne obazirite na one koji idu prostranim, to jest, širokim putevima čija budućnost je propast i smrt. Ustrajte na tom uskom putu da bi živjeli vječno. Ovaj nam je život dan da se sami odlučimo u koju vječnost ulazimo. Što više srcem molite, kako to i traži naša Majka, moći čete se oduprijeti na vrijeme svim napastima koji vas vrebaju. Isus je uvijek s nama i čeka da ga samo pozovemo. Sve svoje brige i tegobe povjeravajte svome Trojedinom Bogu i on će vas okrijepiti i sačuvati od ruke zlotvora. Nikad vas neće izvrgnuti ni dopustiti da im padnete u ruke, samo ako se budete držali Isusovih savjeta.

Braćo i sestre! Vaša vjera mora rasti tako da vas na Isusovu putu ništa ne može pokolebati ni zaustaviti. Duh uvijek mora biti spreman na borbu protiv tijela. Samo povjerenje u Isusa će vas uveliko osloboditi i zaštiti od svih bočnih vjetrova. Ali da bi nekoga zavolili morate ga upoznati. Svi oni koji budu živjeli po Isusovoj Riječi, razotkrit će ga u svome srcu. Biti će poput naše Majke, nositelji mira i svakog drugog blagostanja. Njihova imena se nikada neće zatrti, jer će biti upisana u knjizi života. Isus je uvijek s nama i nadgleda svaki naš korak. Daje nam više snage i hrabri nas na našem putu da se ne spotaknemo, nego da idemo čvrsto za Isusom. Kraljica Mira, naša Majka je na poseban način s nama kao nikada dosada. Oni koji se budu odazvali Njenom pozivu, prepoznat će da su to Njena vremena kad Ona ponovno priprema dolazak Svoga Sina. Blago onom koji se uključio u tu pripremu. On već sada pjeva: HOSANA SINU DAVIDOVU. Zato se ne bojte! Isus je rasvijetlio tmine. Tko god vjeruje u Isusa i živi po Njegovoj Riječi, tmine ga obuhvatiti neće. Sve naše slabosti koje je uzeo, poništio je Svojom mukom. Od nas se traži da čvrsto uzvjerujemo i da ga slijedimo na tom putu. Put nije težak, jer je Isus svu njegovu težinu slomio i jaram njegov poništio.

Dragi moji! Svijet i tijelo prolaze. Zaista, čiji se život ne bude temeljio na Isusovoj Riječi, uvenut će i zauvijek se izbrisati iz knjige života. Oni koji se budu podložili i živjeli po Isusovu nauku, već sada ovdje će uživati mir Neba i slobodu anđeosku. Sve vas blagoslivljam u ime Isusa Krista i neka vas naša Majka prati i štiti od svih nametljivih kukaca. Mir vama!