Pleši s Bogom i On će pustiti savršenog muškarca (za tebe) da se ubaci.

Sumnjaš? I ja sam nekad bila sumnjičava. A zašto?

Zar tako često zaboravimo da smo stvoreni da volimo i da budemo voljeni? Ako vjeruješ da je tvoj Stvoritelj Ljubav, nisi li onda i ti stvoren iz ljubavi, u ljubavi i za ljubav? Naravno da jesi, tu nema sumnje. Meni su znali govoriti da ljubav boli, da s ljubavlju dolazi razočarenje. Ma heeej!

To nije uopće istina! Samoća boli. Čekanje stvara prazninu. Izgubiti voljenu osobu razara. Strah da ćeš biti razočaran i povrijeđen – to je ono što čovjeka koči, što zatvara vrata njegova srca i ne da mu da voli potpuno, iskreno i otvoreno, to je ono sto čovjeku nameće sumnju i ne dopusta mu da se prepusti ljubavi koja ga pokreće i osnažuje. Mnogi, nažalost, brkaju strahove i iluzije sa stvarnošću, strast s ljubavlju, bol s pokretačkom snagom ljubavi, a zapravo je ljubav jedina stvar na ovome svijetu koja pokriva svu bol, zacjeljuje sve rane, razbija sve strahove i vraća nas u život. Stvoreni smo za Ljubav, vjerovali mi u to ili ne. Iako mnogi misle da je slabost osjećati ljubav prema nekome, pokazati svoje osjećaje, to nije slabost! Slabost bi bila zadovoljiti se s nečim što je manje od ljubavi. Ljubav kao potpunost ne poznaje površnost. Ljubav kao vječnost ne traje dan-dva, godinu-dvije.. Ljubav traje zauvijek. I Pavao će reći da prava ljubav nikad ne prestaje. Pošto znamo da je Bog Ljubav, trebamo znati da u ljubavi nema straha! On je svjetlo ljubavi koje rastjeruje tamu straha.

Ta i ja sam se nekad bojala. Ni sama ne znam zašto. Možda zato sto sam sumnjala da je On Ljubav koja me ljubi unatoč mojoj bijedi, krhkosti i slabosti. Uistinu sam se bojala sve dok nisam dopustila da Njegova Ljubav zablista u meni i sve dok Mu nisam dopustila da me povede u avanturu ljubavi. Pružila sam mu svoju ruku i od tada moj život je poprimio potpuno novi ritam. Melodija mojeg života postala je harmonična i vesela, moj svijet poprimio je vedrije boje, moje Nebo više nije daleko i nedostižno, a ljubav za kojom sam toliko žudjela sada je tu: ona u meni i ja u njoj. Dopustila sam Mu da smisli koreografiju mojeg života i shvatih da plešući s Njim kroz život ne samo da sam dobila što sam htjela nego i puno više od toga. Dala sam Mu svoju ruku da me vodi, a On je moju ruku darovao onoj osobi koja će je čuvati bolje nego itko drugi. I konačno znam voljena sam i volim. Sve to mogu u Njemu koji je sama Ljubav!

Označeno u