Živjeti u čistoći ili ne?

Mnogi danas pred sobom stavljaju pitanje „živjeti čistim srcem ili ne?“.

Mnogi imaju odgovore na to pitanje „jesi ti normalan iskoristi to dok može ta se roba pokvari brzo“.

Kao prvo, djevojke nisu roba s kojom možemo svašta. Iskoristimo je i bacimo je i još je onako debelo ponizimo. Djevojka tada pada u depresiju, zbog čega pitamo se?... Zbog toga što joj se dogodilo. Djevojke nisu naše robinje da ih prisiljavamo na nešto što njihovo srce ne želi. Djevojke su sve predivne, sve su iste na neki način. Zato, ako netko pomisli na to „iskoristi to brzo“ neka se prvo zapita što je zapravo rekao.

Mi muškarci imamo jako nabijen taj osjećaj za odnosom i tako prisiljavamo suprotni spol na odnos. Stanimo malo, ako živimo čistoću prije braka 100%, onda je ŽIVIMO. Muškarci znam da imate nekad osjećaj za odnosom, ali zastanite i pitajte svoje srce 'što ja to radim?. Ako napravim neki krivi korak, povrijedit ću svoju buduću ženu'. Tada zastanimo i pustimo svoje misli neka odu u zaborav, jer znamo da su djevojke poput ugljena koji se polagano pali, ali pali se pomoću ljubavi, nježnosti i dobrote.

Kada imamo potrebu za odnosom, poklonimo djevojci jednu ružu, odvedite ih u kino, na misu ili na razna okupljanja. Jer tada će se želja polagano stabilizirati i moći ćete kontrolirati svoje osjećaje.

Sotona nam daje svakim danom sve više i više poklona koji su zamotani s najljepšim papirom sav u sjaju, i na njenu piše ISKORISTI TO JER ROBA JE BRZO KVARLJIVA.

Sotona samo želi nanijeti štetu na pravu i iskrenu ljubav, želi uništiti čistoću, želi da svijetom vlada mržnja između parovima.

Mladi, zaustavite to, širite pokret „Mladi srca Marijina“, svjedočite svoju čistoću, nemojte se bojati sanjati velike stvari kako je rekao papa Franjo. Ta velika stvar je upravo ta čistoća, zato živite je. Vjerujte mi, nećete požaliti. Jer prava i iskrena ljubav je jedini pravi ključ koji otvara vrata prema raju.

Označeno u