VIDEO Autorica knjige "Cijepljenje: katolički pogled" u posljednjem intervjuu govori o svom radu na području cjepiva

Mnogim vjernim katolicima bilo je teško informirati svoju savjest s obzirom na znanost koja u industrijskoj proizvodnji cjepiva koristi pobačena dječja tijela, jer informacije nisu dostupne, ali ovaj intervju pruža veliku pomoć.

Budući da je sadržaj iznimno važan, a intervjuu prilično dug, želimo podijeliti nekoliko teških istina koje je intervju sadržavao u svjetlu informacija koje su nam sada dostupne.

Posljednji intervju s mr.sc Pam Acker, autoricom knjige "Cijepljenje: katolički pogled" u kojem su razgovarali o njenoj knjizi, novim cjepivima te nekim kritikama koje je prate donosi Kyrios Books.

Poslušajte:

Biologinja Pamela Acker pruža uravnoteženo ispitivanje cijelog predmeta cijepljenja iz katoličke perspektive, što će omogućiti katoličkim čelnicima od Pape i Biskupa* do roditelja i učitelja da donose utemeljene prosudbe o prijedlozima za određivanje cijepljenja za novi koronavirus ili za druge zarazne bolesti.

Autorica je idealno kvalificirana za poduzimanje ovog zadatka. Pobožna katolkinja, magistrica biologije na Katoličkom sveučilištu u Americi, Pamela je radila na polju razvoja cjepiva i ima pravu kombinaciju znanja i iskustva za procjenu znanstvene osnove za cijepljenje kako se trenutno prakticira. U svojoj knjizi Acker čitatelja vodi kroz povijest cijepljenja, dok daje sveobuhvatan uvod u čudo božanski dizajniranog ljudskog imunološkog sustava. Oslanjajući se na najnovija istraživanja na tom području, Acker pojašnjava mnoge problematične aspekte cijepljenja kako se trenutno prakticira i objašnjava kako oni proizlaze iz materijalističkog, mehanicističkog, evolucijskog razumijevanja ljudske osobe koja čovjeka nastoji vidjeti kao skup dijelova, a ne kao božanski dizajnirani kompozit tijelo-duša. Snažnim primjerima pokazuje kako je evolucijski pristup proučavanju bolesti imao katastrofalne posljedice za znanstvena i medicinska istraživanja te podržao održavanje neadekvatnih kriterija za procjenu učinkovitosti i opasnosti od cijepljenja kako se trenutno prakticira.

Označeno u