''Bog je velik u životu mom'' – prvi album Zvonimira Kalića i najnoviji album u izdanju Laudata

Nosač zvuka ''Bog je velik u životu mom'' prvi je album duhovne glazbe mladog kantautora Zvonimira Kalića koji je stvaran kroz zadnjih osam godina.

Najnoviji Laudatov album sadrži 12 autorskih pjesama, 10 studijskih i dvije uživo snimljene, koje su većinom nastale u suradnji s autoricom tekstova Josipom Dević i Viktorom Keslerom kao autorom glazbe i aranžmana, dok u novijim projektima aranžmane potpisuje Goran Kovačić.

- Svojom pjesmom ističem kako je ljepota duhovne glazbe u spoju molitve, vjere i ljubavi prema Gospodinu koji nas neizmjerno čuva, vodi i ljubi. Ovaj album je ostvarenje mog glazbenog sna u kojem je utkana ljubav, vjera i molitva - istaknuo je Zvonimir. Gosti na albumu su Adrijana Baković, ''Concordia discors'', BAND AID ''Mreža ribara'' iz Subotice, BAND AID ''Glasnici'', VIS Damjan, zbor ''Imo pectore''.

Svi su oni sudjelovali na i predstavljanju albuma u nedjelju 17. travnja u Centru za kulturu Đakovo. Nosač zvuka ''Bog je velik u životu mom'' možete nabaviti u svim Laudato galerijama u Zagrebu, Zadru i Slavonskom Brodu, na webshopu te u u Croatia Recordsu u Zagrebu, Splitu i Rijeci. U Zagrebu album možete nabaviti i u knjižari Sv. Antun te Ćirilometodskoj knjižari.

Označeno u