Eva Vukina: Svaka ispovijed lomi okove grijeha

Mlada, ali već poznata katolička umjetnica EVA VUKINA, rodom iz Čakovca, opet nas je iznenadila svojim novim akvarelom, koji kao i sve njezine slike nosi aktualnu poruku za ovo vrijeme. Ovaj put oslikala je ono što njezina duša, a vjerujemo i duše svih nas, dožive za vrijeme sakramenta svete ispovijedi.

U opisu ove svoje nove slike Eva kaže:

Isuse,želim ti zahvaliti što si svojom Presvetom i Prečistom krvlju oprao moje grijehe i što to činiš svaki put kad dođem na ispovijed. Tvojem milosrđu nema kraja, tvoje opraštanje je neumorno. Tvoje milosrđe je rijeka koja stalno teče i ne može ju ništa zaustaviti.

Hvala ti što svaka ispovijed oslobađa i lomi okove.

Oslobađaš me da živim!

Podsjetimo:

Eva Vukina, rođena je 20. travnja 1993. godine i Magistra je primijenjenih umjetnosti.

Živi u Čakovcu, dolazi iz velike predivne katoličke obitelji. Ima dva starija brata Vilka i Vlatka, jednu mlađu sestru Klaru i stariju sestru Janju i predivne roditelje koji su ih s ljubavlju podigli i usadili djeci ono najbitnije, vjeru u Boga.

O svojoj obitelji Eva kaže: „Od djetinjstva pa sve do danas svaku večer zajedno molimo krunicu i molitvu sv. Josipu pa vjerujem da nas Sveta obitelj neumorno nadgleda i čuva s Neba. Tako je i krenula moja veza s Gospom, moram istaknuti kako smo nakon najstarije sestre Janje zapravo izmoljeni u Međugorju jer je majci nakon nekoliko spontanih pobačaja bilo rečeno da neće moći začeti, ali očito smo bili i jesmo potrebni ovom svijetu pa je naša nebeska Mama uslišala žarke molitve roditelja.“

Eva vukina

Označeno u