Film s Majkom Terezom osvaja kino blagajne s nevjerovatnom zaradom od 1,2 milijuna dolara

Veliki uspjeh filma 'Majka Tereza: Nema veće ljubavi' naveo je Kolumbove vitezove da ga ponovo vrate u kina u studenom, javlja Aleteia.

Dvovečernje kino prikazivanje najnovijeg dokumentarca u produkciji Kolumbovih vitezova, Majka Terezija: Nema veće ljubavi , postiglo je veliki uspjeh. Fathom Events izvještava da je film o životu i djelu svete utemeljiteljice Misionarki ljubavi premašio 1,2 milijuna dolara na blagajnama . Ovaj pothvat posebno je impresivan jer premijera nije održana niti vikendom.

Supreme Knight Patrick Kelly, koji je bio izvršni producent filma, pozdravio je njegovu popularnost i najavio da će prihod od filma biti doniran u "dobrotvorne svrhe i napore za unapređenje nasljeđa Majke Tereze ". Kelly je u izjavi za javnost rekla:

“Kada je Majka Terezija hranila gladne ili držala nekoga za ruku dok su ležali na samrti, postupala je s njima kao s najvažnijom osobom u svom životu, samim Isusom Kristom. Nadamo se da će ovaj film nadahnuti novu generaciju da nastavi njezinu misiju i podrži red koji je ona osnovala.”

Film je bio toliko dobro primljen da je sada Fathom Events najavio povratak dokumentarca u studenom za još jedan dan u kinima, kao i izdanje na španjolskom jeziku. Majka Tereza: Nema veće ljubavi vraća se na velika platna 2. studenog u kinima u SAD-u, Velikoj Britaniji i Kanadi na samo jednu noć . Zatim, 7. studenoga, američka će kina prikazati španjolsku verziju. Popis kina koja sudjeluju može se pronaći na Fathom Events .

Pogledajte trailer:

Redatelj David Naglieri ispričao je Aleteiji o svom iskustvu rada na filmu. Pročitajte njegov ekskluzivni intervju s Aleteijinim Johnom Burgerom ovdje .

Ponašajući se kao pravi džentlmeni, Vitezovi Kolumba pozvali su sestre Majke Tereze iz svih krajeva SAD-a da pogledaju dokumentarac u kinima. Ovdje saznajte kako su organizirali Misionarke ljubavi da prisustvuju projekciji u 30 različitih gradova .

Označeno u