"Kako sam oslobođen opsjednutosti" – tribina i susret s Francescom Vaiasusom, autorom knjige Moje opsjednuće

Tribina će se održati u četvrtak, 17. ožujka u 20.00 h, u dvorani Vijenac u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu, na adresi Kaptol 29a u Zagrebu.

Sudjeluju:

Francesco Vaiasuso, autor knjige Moje opsjednuće
vlč. Milan Dančuo, teolog
mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum

Dramatična hit-knjiga "Moje opsjednuće", koja predstavlja izravan i neposredan uvid u zastrašujući fenomen đavolskoga opsjednuća, već nekoliko mjeseci kontinuirano intrigira hrvatsku čitateljsku javnost. Sada u organizaciji nakladne kuće Verbum njezin autor Francesco Vaiasuso dolazi u Hrvatsku kako bi svoju ispovijest o životnoj borbi i oslobođenju od zlih duhova podijelio s publikom na tribini pod nazivom "Kako sam oslobođen opsjednutosti".
Sve do 31. godine svojega života Francesco Vaiasuso nije ni slutio da je opsjednut; sve do susreta s ocem Matteom La Gruom, po čijoj se molitvi pokazalo da njegovo tijelo muči sam Sotona i k tome dvadeset i sedam legija demona koji su mu od najranije dobi mučili tijelo, razum i dušu. Od toga trenutka započela je svakodnevna bitka za oslobođenje od zlih duhova koji su neopazice učinili njegov život nepodnošljivim, uništavajući malo-pomalo njega, njegov brak i sve njegove odnose.
Na tribini u Zagrebu Francesco će iznijeti potresno svjedočanstvo o tome kako je nakon duge i teške bitke doživio potpuno oslobođenje te poučiti kako se boriti protiv zla koje je na različite načine prisutno u životima svih ljudi.

Radujemo se Vašem dolasku!

tribina-kako-sam-oslobodjen-opsjednutosti.jpg

 

Označeno u