Pomozimo Živku da skupi novac i nabavi za život neophodan lijek

Živko Mikulić, 40-godišnjak iz Klobuka kod Ljubuškog ima teški oblik melanoma i skoro dvije godine vodi životnu borbu.

Nedavno je čuo za lijek koji je, prema mišljenju liječnika, vrlo uspješan u liječenju melanoma. On se zove Keytruda i ukoliko Živko prikupi novac potreban za nabavku lijeka,
bit će prvi pacijent u BiH koji će biti liječen ovom terapijom. Lijek bi trebao doći iz Njemačke. Živko kaže kako mu liječnici nude velike nade u ozdravljenje ukoliko bude liječen terapijom koja uključuje lijek Keytruda. U cijeloj ovoj priči Živko treba pomoć dobrih ljudi. Naime, za samo tri tjedna liječenja ovom terapijom trebalo bi mu oko 7500 eura.

“Ali to je cijena u Njemačkoj. Koliko će koštati kada lijek dođe do BiH, ni sam ne znam. Ono što znam jest da je meni pomoć potrebna, pa molim sve dobre ljude da mi pomognu”, zavapio je ovaj Ljubušak koji je u teškoj financijskoj situaciji. On sam prima invalidsku mirovinu, dok mu supruga, kao sezonski radnik, radi do kraja rujna, a nakon toga neće biti niti njezinih primanja, pa se Živko pita kako nabaviti toliki novac.

Stoga, pomozimo mu da pobijedi ovu bolest. Za sve one koji žele pomoći, to mogu učiniti uplatama na: Živko Mikulić, žiroračun kod Raiffeisen banke – 1613000003382251. Devizni račun kod Raiffeisen banke – adresa banke: Zmaja od Bosne bb., Sarajevo, S.W.I.F.T.: RZBABA2S, IBAN: BA391612000097099918 sa naznakom "pomoć za liječenje" ili jednostavno nazvati na broj: 092 890 894 i tako donirati 2 KM.

Mole se svi ljude dobra srca da se odazovu ovoj akciji i pomognu u okviru svojih mogućnosti.