Sadržaj s oznakom: Pomozimo

Svake sedmice je ručao sa ovom beskućnicom, sve dok nije saznao na što troši novac!

Teško bolesni dječak Andi Milas iz Mostara, ima najteži oblik Epilepsije, te Stenosu srčane aorte i Celijakiju, Sy.West sindrom, Sy.Wiliams sindrom.

Dobro se dobrim vraća. Mark je spasio 33-godišnju Ali od manijaka koji ju je pratio kući nakon noćnog izlaska. Ona mu to nikada nije zaboravila. Skupila je novac i poklonila mu kamper...

Cijela regija i dijaspora uključila se u prikupljanje novčane pomoći za dvadesetdevetogodišnju Mateju Janković, koja se nalazi u induciranoj komi zbog teške bolesti od koje joj otkazuju pluća.

"Dragi ljudi dobre volje i velikog srca hvala vam na uplatama koje ste uputili i koje ćete uputit za pomoć našoj Matei...

S Facebook stranice "Život za Mateu" stižu nam lijepe vijesti.

Pozivamo sve ljude dobre volje da svojim dobrovoljnim prilogom pomognu Matei da ostane na životu.

Poslušajte najnovije vijesti vezane za Mateu i uključite se u akciju prikupljanja pomoći!

Dan nakon objave apela za pomoć dvadesetdevetogodišnjoj Matei Janković koja je prošlog tjedna hitno prebačena u Kliničku bolnicu u Mostar, s dijagnozom microlithiasis alveolaris Pneumonia interstitialis bill, njeno stanje je i dalje veoma kritično.

Dvadesetdevetogodišnja Matea Janković (rođ. Vrdoljak) je prije mjesec dana krstila svojeg prvorođenoga sina, a ovih se dana bori za svoj život.

Naselje Miši pored Livna uputilo je javni poziv prema svim ljudima dobre volje da se uključe sa svojim prilozima u liječenju njihova sumještanina, 23-godišnjeg Joze Klišanina koji je teško stradao u prometnoj nezgodi prošle godine.

Sa samo 2,5 mjeseca života počela je Davidova borba protiv leukemije.

Ovih je dana u tijeku humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava kojima bi se kupila specijalna invalidska kolica za djevojčicu Dajanu Raše, koja je rođena 6. veljače 2004. godine u Mostaru i koja boluje od najtežeg oblika cerebralne paralize.

Crveni križ Općine Čapljina pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za operaciju Vedrana Dodiga - Bekija.

Maji Petrović je dijagnosticiran zloćudni tumor nadbubrežne žlijezde. Pomaže joj imunoterapija u Austriji.

Živko Mikulić, 40-godišnjak iz Klobuka kod Ljubuškog ima teški oblik melanoma i skoro dvije godine vodi životnu borbu.

Stranica 1 od 2